To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Dlaczego lubimy Galanta

TommiCrazy - 14-11-2008, 00:57
Temat postu: Dlaczego lubimy Galanta
Poniewaz trafia w bardzo ograniczone grono ludzi, przez to jest zadko spotykany co nam posiadacza sie podoba

Ranking z USA najmniej popularnych tam samochodow

Ranking

tommyc1 - 14-11-2008, 09:31

bo galant jest...UBER ALLES :lol:
Anonymous - 14-11-2008, 20:01

chyba za te trzy diamenty
Marcino - 14-11-2008, 21:52

I ja sie ciesze.. ja rzucę okiem na parking i taki piekny jest tylko jeden.. moj...;)
pozdro

Mirek Jurek - 14-11-2008, 23:04

Galant EA to najpiekniejszy sedan jaki widzialem. Jest niepowtarzalny i unikatowy. Jezdzac po irlandzkich drogach galanta srednio widuje raz/tydz gdzie np. passata 100 razy/dzien :P co swiadczy o tym, ze galant jest autem unikatowym. Chyba dlatego go tak lubimy mimo tych kilku wrednych wad.
Pozdrowienia dla GalantManiakow

tommyc1 - 15-11-2008, 08:08

no wlasnie, jest wyjatkowy

gdy jade gdzies z zona i wypatrzy ma piekna galanta, to zawsze wykrzykuje jak male dziecko "oooooooooooooooo, jaki galanciu sliczny!!!" :) jest to zabawne, zwlaszcza gdy kogos jeszcze wieziemy-osobe nie zorientowana w temacie, rozgladajaca sie szybko z mina "o co im chodzi?" :)

moja zona twierdzi, ze nie wyobraza sobie zebysmy mieli innym samochodem jezdzic :)

pawlos - 15-11-2008, 10:00

u mnie podobnie samochód jest ponadczasowy dlatego szukam drugiego dla żony tylko teraz sedana SE i będę miał parke :)
Anonymous - 15-11-2008, 10:19

pawlos napisał/a:
szukam drugiego dla żony tylko teraz sedana SE

sprzedam Ci mojego ... :D

Anonymous - 15-11-2008, 10:49

uwielbiam go za ten wyglad

oraz za takie widoki na swiatlach czy przejsciach dla pieszych :shock: :o :tongue9:
a takze za ten jedyny niepowtarzalny dzwiek Vki

eremita - 15-11-2008, 10:54

hehe zgadzam sie z przedmowcami :D :D :D a do tego jest wyrazisty i widac ze ma charakter nie jak inne szare wozidełka :D
jacek11 - 16-11-2008, 23:00

Bo mało jest takich co mogą przy nich stanąć :D
Juiceman - 16-11-2008, 23:03

Bo To Jest GALANT!
Anonymous - 17-11-2008, 00:41

Pomomo tego że sam sprowadzam samochody, to mam też kilku znajomych co również to robi. Nie chciało mi sie do rajchu jechać, i pytałem jednego czy mi przytarga, a on na to że: nawet dla ciebie po tylu latach znajomości jak bym ciągnął takie auto to tylko po zaliczce przynajmniej 50%.....bo to jest tak rzadkie auto że jak byś go nie wziął to ja bym go nie sprzedał.....

Fakt, że jest ich mało.....Fakt że jest rzadkim egzemplarzem, i fakt że jest to jedyne w swoim rodzaju auto.....I za to je kocham.

irekkczek - 17-11-2008, 09:59

galant jest super autem za swój wygląd jak większość pisze, ale również za niezawodność i ten ogłos silnika:)

Ostatnimi czasy powiem wam, że coraz częściej zaczynam spotykać galanty, więc może nadchodzi jego ERA :)

Myślałem, że będę miał problem z częściami do galanta bo jest mało popularny ale jednak nie jest tak źle.

tosztotomasz - 17-11-2008, 15:13

Komfort, oryginalność, nienachalna agresja, elegancja, silnik - kolejność przypadkowa.