To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Opolskie - Spoty ;)

Plex - 15-11-2008, 01:03

masz lotnisko jesteś lepiej przygotowany ;)
Marti - 15-11-2008, 09:30

Plex napisał/a:
masz lotnisko jesteś lepiej przygotowany

Nie ma to znaczenia wystarczy kawałek placu żeby się poustawiać bo wyścigów na 1/4 nie planuję (to bardziej pasuje bez obrazy do vwgolf.pl lub calibra.pl). W Twoim mieście inne grupy (z innych for) spotykają się od czasu do czasu pod okrąglakiem wieć też masz gdzie organizować tylko pytanie kto przyjedzie?

Plex - 15-11-2008, 12:52

mam nadzieję że wszyscy a opole jakby nie było jest w centrum regionu
gigant87 - 15-11-2008, 17:25

no i ma dobre połączenie z Regionem Śląskim i Dolnośląskim
Marti - 16-11-2008, 11:16

Tu nie chodzi o 40 km w tą czy w tamtą tylko o brak zaangażowania mitsumaniaków jeśli chodzi o nasz region. Skoro ktoś potrafi pojechać do Grudziąca z południa Polski to i potrafi wyskoczyć gdzieć w weekend a zresztą jestem za tym żebby spoty regionalne odbywały się w różnaje lokalizacji żeby nikt nie był poszkodowany i każdy mógł z czasem mieć okazję podjechać gdzieś nie daleko co może zachęciłoby do przyjazdu gdzieś dalej na następny spot.
gigant87 - 16-11-2008, 21:16

przede wszystkim trzeba się zorientować ilu jest aktywnych Mitsumaniaków z opolskiego, a później zająć się pozyskiwaniem nowych
Marti - 16-11-2008, 22:20

Bez obrazy ale widzać na pierwszy rzut oka ilu jest aktywnych hzyba że założymy temat w innych działach (oczwiscie żart). Myslę że każdy sposób jest dobry jeżeli prowadzi do propagowania marki i całej reszty w naszym regionie. Finał na dzień dzisiejszy jest taki że Dolnyśląsk lub Śląskie próbuje aktywować nasz region, żeby całkowicie nie umarł co spotyka się z bardzo małym odzewem. Myślę że wielu przyzwyczaiło się do tego że nic Tu się nie dzieje dlatego tu nie zaglądają.

Przepraszam a off top bo taka rozmowa powinna się toczyć TU

Hubeeert - 17-11-2008, 00:16

Marti napisał/a:
Bez obrazy ale widzać na pierwszy rzut oka ilu jest aktywnych hzyba że założymy temat w innych działach
Inni zaczynali skromnie. Tak samo jak Wy. Zacznijcie się spotykać. Coś robić. Zbierzcie dane o dobrych warsztatach, sklepach moto itd. na początek. Zróbcie spot mikołajkowy. Kupcie torbę cukierkó czekoladowych żeby poczęstowac każdego. Przejedźcie przez miasto z flagami - cokolwiek. Nie zakładajcie, że spot na lotnisku bedzie się dobrze kojarzył bo kojarzy się z czymś na co wiekszośc ludzi nie ma ochoty - wyścigami. Wybierzcie miejsce spotów.

Pomysłów macie kilka ode mnie - zastanówcie się co robic i to zróbcie :D

Powodzenia

Plex - 17-11-2008, 13:44

miejsca i pomysły się zawsze znajdą. teraz tylko musimy wyłonić organizatora :mrgreen:
Marti - 17-11-2008, 17:43

Hubeeert napisał/a:
Nie zakładajcie, że spot na lotnisku bedzie się dobrze kojarzył bo kojarzy się z czymś na co wiekszośc ludzi nie ma ochoty - wyścigami.

Więc może warto to zmienić w kontekście Mitsubishi choć nie zachęcam bo Skarbimierz jest teraz mocno zniszczony. Jeżeli będzie to w Opolu w weekend i dam radę poskładać auto (wymiana wahaczy) to napewno przyjadę.

yam1530 - 18-11-2008, 15:07

Marti, Marti no to może w niedzielę pod zamkiem????Pierwsze Brzeskie spotkanie ?? :)
Marti - 18-11-2008, 17:22

@yam1530 "biorę jak swoje". Co do godziny to się dogadamy. Może ktoś do nas dołączy....
Anonymous - 18-11-2008, 20:24

Jak bede w Brzegu w niedziele to chętnie dołącze do Was :mrgreen:
Marti - 18-11-2008, 21:45

Zapraszamy gorąco. Jak złapię kumpla to będzie jeszcze Mitsubishi Eclipse '98. Trochę nam się temat rozjechał więc proszę @gigant87 o przeniesienie postów związanych ze spotem do innego tematu jeżeli jest to mozliwe.
Plex - 18-11-2008, 23:43

i powolutku się rozkręca - mnie niestety w tym tygodniu nie będzie