To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - elektryczne szyby

Anonymous - 21-11-2008, 13:18
Temat postu: elektryczne szyby
Witam! Mam taki maly problem...podczas uzytkowania panela elektrycznych szyb ulamal mi sie przycisk (plastikowy) od sterowania i chcialem go wymienic...a tak jak sie rozgladalem wszedzie oferuja cale panele stad moje pytanie moze ktos ma jakis stary przycisk czy cos ??? glupota by byla wymiana calego panela skoro moj jest sprawny i tylko mala pierdolka jest w nim niesprawna :) jak co prosze pisac
Pozdrawiam smok!

Fabjan - 21-11-2008, 13:22

Mam ten sam ból... Tylny lewy mi poszedł (w sensie w tylnych drzwiach, bo przy kierowcy cały panel mam OK ;) ). Chyba jaka¶ sprężynka pu¶ciła, bo jak się go wci¶nie, to się zapada, jakby w ¶rodku było pusto.
Patrzyłem dzi¶ na allegro za tym ustrojstwem, ale niestety s± tylko do wersji GLS z Cari I
i to za 49 PLN za sztukę :shock:

Piwor - 21-11-2008, 15:21

O matko, mi poszły dwa przyciski. :P Przejadę się na szrot i zobaczymy, co da się zrobić. :) Jak znajdę przyciski, to można by ewentualnie wyj±ć wszystkie i rozsyłać, czy co¶. :P
Anonymous - 21-11-2008, 21:05

ja probowalem klejic ten guzik ale jest on bardzo glupio zrobiony - na zasadzie zatrzasku...i w momencie gdy plastik ma sie odgiac i wejsc w miejsce ktore ma wejsc to peka :-/
ps. na tych guzikach to mozna zrobic interes :DDDD dzwonilem dzisiaj do serwisu w Poznaniu mitsubishi powiedzieli mi ze mi to zrobia za 150zl buahahaha :DDDD co za ludzie :) jak bedzie mial ktos jakies guziki prosze pisac :)

Chooper - 21-11-2008, 22:24

temat stary jak to forum. Wystarczy odrobinę poszukać w szukajce.