To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Miśkoświrki białostockie chowajcie swoje samochody

igi - 29-05-2006, 14:50
Temat postu: Miśkoświrki białostockie chowajcie swoje samochody
Moja siostra robi prawo jazdy. Zaczyna dziś jazdę o godzinie 17. Gadaliśmy w niedziele i powiedziała że nie zna żadnego znaku drogowego, mylą się jej pedały hamulca i gazu, strony prawo lewo i jeszcze kilka innych rzeczy.

Więc jak możecie to pochowajcie samochody i sami nie wychodzcie na chodniki ;) .

O następnych terminach będę informował na bieżąco :lol:

A z drugiej strony to dziwne że nie musiała zdawać jakiegoś egzaminu przed pierwszą jazdą ze znajomości znaków. Z tego co pamiętam u mnie było inaczej

Hubeeert - 29-05-2006, 14:53

igi napisał/a:
A z drugiej strony to dziwne że musiała zdawać jakiegoś egzaminu przed pierwszą jazdą ze znajomości znaków. Z tego co pamiętam u mnie było inaczej

Masz dwa wyjścia
1. Podkablować ją
2. Pogodzić się z tym że kobietom jest w życiu łatwiej (tym ładniejszym od Ciebie a takich jest 99,9%)

igi - 29-05-2006, 14:57

Hubeeert napisał/a:
2. Pogodzić się z tym że kobietom jest w życiu łatwiej (tym ładniejszym od Ciebie a takich jest 99,9%)

Ja myślę że nawet 100 % ;) ale teraz to jeszcze bardziej będę uważał na eL-ki

EDIT: uffffffff gadałem z nią przed chwilą i powiedziała że z tymi znakami to żartowała ale co do reszty to prawda

TNT - 29-05-2006, 21:31

Ja juz zabunkrowalem sie na wsi mam nadzieje ze tu nie bedzie jezdzic zreszta mam masywne ogrodzenie. A o terminach informuj. Cos ostatnio duzo tych L-aikow jezdzi po miescie i to na mojej drodze do domu.
Anonymous - 30-05-2006, 01:08

Ja nawet nie przyjeżdżam do Białego,poczekam... :D
igi - 30-05-2006, 07:57

Kursantka wczoraj przeżyła. Szkoli ją ojciec mojej kiedyś dobrej koleżanki 8) .
Akurat byłem u niej z matką pilnowaliśmy mojego chrześniaka. Pogadaliśmy sobie trochę i powiedział że na 1 jeździe myślał żenic z tego nie będzie ale wczoraj już ładnie sobie radziła.

O następnych jazdach będę informował :)

Anonymous - 30-05-2006, 14:03

Igi będziemy wdzięczni :D

[ Dodano: 06-06-2006, 09:44 ]
Igi jak postępy siostry? Może poucz ją trochę :mrgreen: