To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - części używane

selerson - 05-12-2008, 23:07
Temat postu: części używane
czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie we Wrocławiu można kupić używane części do Cari ???
Anonymous - 05-12-2008, 23:41

kolego przy wylocie z wroclawia na warszawe jak sie zjezdza na zakrzow przed biedronka jest taki dosc duzy sklep z czesciami do aut zachodnich ale ulicy nie pamietam i ceny tez maja troche duze ale sa dosc dobrze zaopatrzeni
barthez2183 - 06-12-2008, 01:12
Temat postu: Re: części używane
selerson napisał/a:
czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie we Wrocławiu można kupić używane części do Cari ???

Auto Marpo
ul. Armii Ludowej 29
51-214 Wrocław

Hurtownia Motoryzacyjna
P.H.U.P. "OCTOPUS"
Ul. Świstackiego 30
50-430 Wrocław

a najłatwiej znajdziesz wpisujac na allegro w czesciach Wroclaw,mi wyskoczyły 3 strony z czesciami do Carismy z Wroclawia.

selerson - 06-12-2008, 21:12

Wielkie DZIĘKi za pomoc :wink:
kartomaniak gti - 30-12-2008, 15:16

w auto marpo mają ceny jak za zboże
czekoladka_1981 - 30-12-2008, 16:36

A patrzyłeś tu:
Japan Auto Części
e-mail: japan100@wp.pl
tel. 315-29-27 , fax 315-29-27
ul. Byków 41a, gm.Długołęka
Sprzedaż części do aut japońskich i koreańskich.

kristoferson - 11-01-2009, 15:03

Soldi napisał/a:
kartomaniak gti napisał/a:

To prawda i często kręcą, że załatwią coś na zamówienie, a potem grają wariata.

".. na zamówienie.." używane części ??? :evil: NIGDY tak nie kupujcie, bo sami kopiecie sobie dołek !

seir - 12-01-2009, 02:43

kristoferson napisał/a:
Soldi napisał/a:
kartomaniak gti napisał/a:

To prawda i często kręcą, że załatwią coś na zamówienie, a potem grają wariata.

".. na zamówienie.." używane części ??? :evil: NIGDY tak nie kupujcie, bo sami kopiecie sobie dołek !

Jeżeli mowa tu o częściach mechanicznych, ale np. jak ktoś potrzebuje np. obić plastikowych do wnętrza to czemu ma nie zamówić? Gorzej jak mu zamówią, sprowadzą jakiś badziew i będą wciskać na siłę...

Serek - 12-01-2009, 17:33

kristoferson napisał/a:

O czym ty mówisz? Są części, ktrórych nie dostaniesz nowych w rozsądnych dla człowieka pieniądzach. Sam korzystałem z oferty i jestem zadowolony.

kristoferson - 13-01-2009, 01:18

Serek napisał/a:

O czym ty mówisz? Są części, ktrórych nie dostaniesz nowych w rozsądnych dla człowieka pieniądzach. Sam korzystałem z oferty i jestem zadowolony.

Nie zrozumielismy sie, owszem, tez kupuję co niektóre akcesoria (najlepszym przykładem są nowe przełączniki b.drogie w ASO). Nie chce nikogo oskarżać, ale zdazaja sie przypadki kradzieży na zamówienie. Gazet nie czytacie ?? :doubt:

Serek - 14-01-2009, 14:07

kristoferson napisał/a:
Nie zrozumielismy sie, owszem, tez kupuję co niektóre akcesoria (najlepszym przykładem są nowe przełączniki b.drogie w ASO). Nie chce nikogo oskarżać, ale zdazaja sie przypadki kradzieży na zamówienie. Gazet nie czytacie ?? :doubt:

Trzeba było tak od razu. Fakt, mówisz jednak o elementach znakowanych. Podzespoły używane to w 80% elementy bez oznaczeń indywidualnych.