To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

UK & IRLANDIA - Dublin, 19.12-08.01

arekp - 10-12-2008, 10:43
Temat postu: Dublin, 19.12-08.01
Witam,

chcialbym poinformowac, ze swieta i sylwestra spedze u znajomych w Dublinie. Nie wiem czy bede kupowal jakas komorke na ten okres, ale jesli sie zdecyduje to dam znac.

Do ew. zobaczenia na zielonej wyspie :D

Hubeeert - 17-12-2008, 01:26

19.12 będę wieczorem w Dublinie. Tak dokładnie to w Swords albo Malahide albo Dublinie - w sobotę o 7 mam samolot do miejsca skąd Ty przylecisz ;-) czyli do Szczecina.

Pozdrawiam

arekp - 21-12-2008, 12:47

Wyslales mi smsa jak wychodzilem z lotniska, lot z Berlina mialem opozniony.

Mieszkam obecnie na dzielnicy Kimmage (Dublin 12) ... czy to moze ktos z Was ma pod domem dwa Lancery (starszego i nowego)? ;)

ps. Hubert, bede mial prosbe jesli wracasz przez Dublin i bedzie mozna Ciebie gdzies przechwycic w drodze powrotnej. Daj znac ... ew. zadzwonie przed Twoim powrotem.

Hubeeert - 29-12-2008, 21:02

Nie zadzwoniłeś a ja nie miałem przez ten tydzień dostępu do kompa... A wracałem przez Dublin...
arekp - 06-01-2009, 12:25

Hey,

nie mialem dostepu do sieci przed dluzszy okres, a wczesniej nie pomyslalem zeby wziasc Twoj polski numer :( Sprawa rozchodzila sie o przywiezienie %, wiec nic strasznego sie nie stalo.

W Dublinie, konkretnie przy Blackrock osiagalny jestem do srody wieczorem. W czwartek wczesnym rankiem wracam do Polski.

tucci - 06-01-2009, 19:44

arep napisał/a:
Mieszkam obecnie na dzielnicy Kimmage (Dublin 12

to jestesmy sasiadami bo ja na Crumlinie siedze od 3 lat. pisz na pw to podjade zaraz sie poznac :mrgreen:

arekp - 07-01-2009, 00:56

tucci napisał/a:

to jestesmy sasiadami bo ja na Crumlinie siedze od 3 lat. pisz na pw to podjade zaraz sie poznac :mrgreen:

Teraz mieszkam dwa kroki od Blackrock. Mount Merrion Avenue.