Sigma/Diamante Ogólne - MUSZĘ NIESTETY PROSIĆ O POMOC DLA MOJEGO KOCHANEGO AUTKA !!!
PAWEŁ - 12-12-2008, 00:28 Temat postu: MUSZĘ NIESTETY PROSIĆ O POMOC DLA MOJEGO KOCHANEGO AUTKA !!! WITAM WSZYSTKICH MITSUMANIAKÓW - MIŁO MI BYĆ RAZEM Z WAMI
HISTORIA WYGLĄDA TAK :
DOKŁADNIE ROK TEMU KUPIŁEM -MITSUBISHI DIAMANTE 92 R 3,0 V6 - OD LUDZI KTÓRZY DOPROWADZILI TEN SAMOCHÓD DO RUINY - BRAK SZACUNKU DLA TEGO AUTKA - I NIE TYLKO AUTKA ...- ZDECYDOWAŁEM SIĘ PRZYWRÓCIĆ MU DAWNY BLASK - PRAWIE DO NOWOŚCI
- ZACZĘŁO SIĘ OD SILNIKA - KTÓRY BYŁ ZATARTY.. NIE DAŁO SIE GO NAPRAWIĆ , WIEC MUSIAŁEM KUPIĆ DRUGI SILNIK ,CIEŻKO BYŁO ZNALEZĆ SERWIS KTORY SIE TEGO PODEJMIE ALE UDAŁO SIE , AUTOJAPAN W ZIELONCE – NIE POLECAM- DOJĄ KASĘ AŻ SIĘ NIEDOBRZE ROBI- ROBIŁEM KONSERWACJĘ CAŁEGO PODWOZIA – MYCIE BAKU –TARCZE, KLOCKI, PRZEWODY HAMULCOWE , DEMONTAŻ INSTALACJI GAZOWEJ – STRACH JEZDZIĆ Z TAKĄ – WOLĘ JUŻ BENZYNKĘ –NICH DOBRZE SIĘ ODŻYWI, ODNOWIENIE WNĘTRZA – FARBOWANIE SKÓR TAPICERKI REGENERACJA DESKI ROZDZIELCZEJ – NAPRAWA KLIMY – I WIELE INNYCH ŻECZY.. WYMIENIŁEM TYLKO PODSTAWY TEGO CO ZROBIŁEM- KOCHAM TEN SAMOCHÓD I NIE CHCĘ GO SPRZEDAWAĆ CHOĆ DAWALI MI ZA NIEGO DUŻE PIENIĄDZE – TERAZ MOJA SYTUACJA FINANSOWA JEST ZŁA NIE MAM PRACY ANI PIENIĄŻKÓW ŻEBY DOKOŃCZYĆ AUTKO – ZOSTAŁO JESZCZE DO ZROBIENIA – ŁĄCZNIKI STABILIZATORA – SPRĘŻYNY – AMORTYZATORY – SWOŻNIE WACHACZA – SZYBA PRZEDNIA – MONTAŻ ALARMU – NO I LAKIEROWANIE – CHCIAŁBYM POŁOŻYĆ CZARNĄ PERŁĘ - . – JEŻELI KTOŚ MÓGŁBY MI POMÓC W JAKIŚ SPOSÓB ŻEBYM MÓGŁ DOKOŃCZYĆ AUTO – BYŁBYM NIESAMOWICIE WDZIĘCZNY –TYM KTÓRZY PRZYCZYNIĄ SIĘ DO NOWEGO ŻYCIA DLA MOJEGO MIŚKA- NIE ROZPISYWAŁEM SIĘ ZA DUŻO JEŻELI KTOŚ MIAŁBY JAKIEŚ PYTANIA ALBO CHCIAŁBY NAWIĄZAĆ KONTAKT ZE MNĄ W TEJ SPRAWIE –
TO PODAJĘ GG: 11751721
ORAZ MAIL : p.neugebauer@op.pl.
Pozdrawiam wszystkich pasjonatów tych aut.
Anonymous - 12-12-2008, 01:28
fotki fotki i jeszcze raz fotki
lukasz12 - 12-12-2008, 03:43 Temat postu: Re: MUSZĘ NIESTETY PROSIĆ O POMOC DLA MOJEGO KOCHANEGO AUTKA
PAWEŁ napisał/a: | WITAM WSZYSTKICH MITSUMANIAKÓW - MIŁO MI BYĆ RAZEM Z WAMI
|
Nam też miło. Mam tutaj swój niewielki wkład ponieważ to ode mnie kupowałeś ten silnik z Sigmy. Mam nadzieję że wszystko jest nadal w porządku chociaż przykro słyszeć że Twoja sytuacja finansowa nie wygląda za dobrze. Ze swojej strony mogę służyć pomocą i radą.
Pozdrawiam
wojtas - 12-12-2008, 09:12
Kolego niema, co załamywać rąk, te trudności, o których mówisz są przejściowe. Z pieniędzmi już tak jest, że raz są a raz ich niema. Z pracą to samo, i pamiętaj o tym, że co się odwlecze to nie uciecze. A po czymś złym jest zawsze coś dobrego. Twój misiek na pewno prędzej czy później zabłyśnie blaskiem na naszych drużkach. Pozdrawiam.
akbi - 12-12-2008, 10:22
PAWEŁ, mała prośba ... nie używaj następnych CAPSLOCKA
PAWEŁ - 12-12-2008, 11:51
bardzo dziękuję wszystkim za słowa otuchy - wierzę że tak będzie - jeżeli chodzi o kolegę od którego kupowałem silnik - to muszę powiedzieć że to bardzo porządna osoba konkretna uczciwa i solidna - silnik w moim diamante pracuję jak zegarek szwajcarski - pięknie czysto bez niepokojących odgłosów- bardzo dziękuję- łukasz
lukasz12 - 12-12-2008, 11:53
miło to słyszeć, ciesze się bo wtedy też nie do końca w 100% wiedziałem w jakim był stanie (nie miałem jak przetestować) ale dobrze ze wyszło na to że jest conajmniej dobry
PAWEŁ - 12-12-2008, 12:19
mam tylko pytanko jak mogę dołączyć fotki miśka żeby można go zobaczyć na forum
akbi - 12-12-2008, 12:26
PAWEŁ napisał/a: | mam tylko pytanko jak mogę dołączyć fotki miśka żeby można go zobaczyć na forum |
Instrukcja
|
|
|