To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - nowe EVO? przyjechało?

Chooper - 02-06-2006, 12:47
Temat postu: nowe EVO? przyjechało?

pytam, bo jakieś takie jak nie ten "concept X"
niby przód taki sam, ale szklany dach, bryła jak Civic nowy, i wogóle jakieś takie..ale ładne :D

stanik - 02-06-2006, 13:21

jakieś targi motoryzacyjne w Twojej okolicy? czy jakis inny powod przyjazdu tego "conceptcara" ?
Wersja sedan zdecydowanie lepiej sie prezentuje :)
Pozdrawiam

Krzyzak - 02-06-2006, 13:25

stanik napisał/a:
Wersja sedan zdecydowanie lepiej sie prezentuje :)

Fakt - przód jest OK, ale tył wygląda jak Nexia w wersji 5 drzwi (albo ten jakiś Seat - nie znam modelu). Zbyt rozepchana jak dla mnie - trzeba by na wyciągarkę ją wziąc i trochę wysmuklić :evil:

Chooper - 02-06-2006, 15:09

takie coś odnalazłem

Mitsubishi concept Sportback

Założenia: sportowy , 5-drzwiowy hatchback, oparty na najnowszym dziecku koncerny, czyli na zupełnie nowej płycie podłogowej, która w przyszłości ma być wykorzystana w całej masie nowych modeli Mitsu. Platforma jest bardzo ciekawa technologicznie. Dostosowana do napędu na przód jak również 4x4, do silników benzynowych, również turbo (nawet do >200KM) oraz do diesli, wspiera różne rozstawy kół i osi, nadwozia 3- i 5-drzwiowe.

Design foory oczywiście mocno odwołuje się do koncepcyjnego Evo X, ale zdecydowanie nim nie jest.

Ale jest inny związek Concept SportBacka z Evo X. Otóż pierwszym modelem opartym na noofka-sztooka płycie podłogowej ma być właśnie Evo...

Jackie - 02-06-2006, 16:17

Chooper, a skąd Ty masz te fotki? Samochód był prezentowany na którychś targach i jest to Sportback Turbo Ralliart (prawie jak Evo ;) ) Po plandeką Pajero Evolution..... mniam ;)
Cezar - 02-06-2006, 18:37

Z wygladu jest po prostu pikny :mrgreen:
Ciekawe jak w srodku wszystko wyglada?

Anonymous - 02-06-2006, 19:57
Temat postu: Re: nowe EVO? przyjechało?
Ja uważam, że jest śliczny pod każdą postacią.... :D
Już nie moge się doczekać gdy trafi do salonów... :twisted:

Maciek - 02-06-2006, 21:36

Fajny ale Ci którzy pisali ze sedanik bedzie fajniejszy mają racje :)
JCH - 02-06-2006, 22:20

Jackie napisał/a:
Chooper, a skąd Ty masz te fotki?

No jak to skąd?
Chłopaki wypakowują u mnie przed garażem :lol: :lol: :lol: A skąd się tam wziął Choper to tego już nie wiem :mrgreen:

Maciek - 02-06-2006, 22:35

JCH, uważaj bo wyprowadza Ci z garażu to auto :)
Anonymous - 04-06-2006, 19:06

Mam prezentację tego auta w formacie .avi. Niestety wrzucić się tego na serwer nie da :( Waży niespełna 42 MB.
Hubeeert - 04-06-2006, 19:08

wrzuć na www.rapidshare.de
Anonymous - 04-06-2006, 21:00

Włala ;)
By ściągnąć plik, należy najpierw kliknąć opcję FREE, odczekać 41 sekund (licznik), a następnie w puste pole wpisać hasło widniejące obok niego.

McDoune - 04-06-2006, 21:52

ładne cacko, chociaż te wloty powietrza na masce trochę jakby zbyt pretensjonalne. Teraz czekamy na sedana, to dopiero będzie prawdziwy Lancer ( nie licząc wersji kombi ofkorz ;) )
brodzky - 08-06-2006, 09:31

Nie cierpie tego rapid share. Non stop mi kaze 30 minut cczekac :/ Moglbys na jakims ftp wystawic?
Jak nie masz ftp to tutaj zrobilem:
serwer: podbeskidzie.net
login: mitsumaniak

jak wrzucisz do katalogu www to przez www bedzie na: http://podbeskidzie.net/~mitsumaniak

EDIT:
hasla nie podaje wprost zeby jakis dzieciak czegos przypadkiem nie rozpieprzyl z nudow... domyslni znaja :)