[97-04]Galant EAxA/W - Położenie czujnika temeratury zewnętrznej
Piter.v8 - 15-12-2008, 10:35 Temat postu: Położenie czujnika temeratury zewnętrznej Czy może ktoś się orjentuje gdzie zamontowany jest czujnik tem.zewnętrznej bo coś mi oszukuje o jakieś 3-5stopni do góry....
czekoladka_1981 - 15-12-2008, 10:46
Piter.v8 napisał/a: | oże ktoś się orjentuje gdzie zamontowany jest czujnik tem.zewnętrznej |
Powinno być w tym temacie?
http://forum.mitsumaniaki...y+zewn%EAtrznej
Piter.v8 - 15-12-2008, 13:10
No dzieki serdeczne za podpowiedź już nawet wiem gdzie on jest tylko chciałem się upewnić.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tommyc1 - 15-12-2008, 14:45
a ja z ciekawosci wszedlem w ten link i nie znalazlem tam informacji o lokalizacji wspomnianego czujnika tylko o tym ile kosztuje:)
Anonymous - 15-12-2008, 14:50
przy belce pod zderzakiem przednim od strony kierowcy
...dla mnie latwiej napisac poprostu co i jak niz szukac linka do tematu i go wklejac i kazac sie meczyc komus z czytaniem
tommyc1 - 15-12-2008, 16:20
dziekuje:) o to chodzi-szybka prosta odpowiedz jest lepsza niz zabawa z szukaniem tematu, wklejaniem linka i stwierdzeniem "nie dubluj tematu"
...oczywiscie w przypadku bardziej rozleglych pytan/odpowiedzi link jest sensownym rozwiazaniem...gdyby wyszukiwarka jeszcze dzialala-szukanie "na piechote" jest irytujace
roch_27 - 16-12-2008, 18:28
tommyc1 napisał/a: | niz zabawa z szukaniem tematu, wklejaniem linka i stwierdzeniem "nie dubluj tematu"
| jasne niech każdy sobie zadaje pytanie zamiast skorzystać w opcji "szukaj" - gwarantuje, że bardzo szybkim tempie zrobi się taki śmietnik jak ich mało
Zanim powstał tamten temat to o tym czujniku było pisane co najmniej dwa razy tommyc1 napisał/a: | ..gdyby wyszukiwarka jeszcze dzialala-szukanie "na piechote" jest irytujace | a to Ci dopiero dziwne bo mi działa bez problemu
czujnik temperatury zewnętrznej
Ale dużo łatwiej jest napisać, że nie mogłem znaleźć - nieprawda
pozdro
|
|
|