Śmietnik - czy chcesz zmiany moderatorow z regionie zachodniopomorskim?
Rafal_Szczecin - 16-12-2008, 14:58 Temat postu: czy chcesz zmiany moderatorow z regionie zachodniopomorskim? Czesc Misie .
w zwiazlu z niepokojacymi objawami na niektorych podforach zwracam sie do Was z pytaniem czy chcecie zmiany moderatorow w naszym kaciku , przypomne moze ze moderatorstwo pelnie ja ( rafal_szczecin) oraz Maciek.
jezeli cos Wam nie pasuje w organizacji napiszcie, to, jezeli macie jakies pomysly na rozruszanie regionu rowniez .
pozdrawiam
kaleos - 16-12-2008, 17:47
ja nie widze takiej potrzeby
Anonymous - 16-12-2008, 23:53
Rafal_Szczecin napisał/a: | jezeli cos Wam nie pasuje w organizacji napiszcie, |
ja bym chciał żeby moderator miał na każdym spocie ciasteczka dla wszystkich a w zime obowiązkowo termos z herbatą P
a tak bardziej na poważnie to póki co jest OK!
co prawda Maciek troszke mało nam się udziela ale w tym wypadku (żona+2dzieci) daje mu do tego pełne prawo
ja bym chciał żeby więcej ludzi na spoty przyjeżdżało i dziękuje tu wszystkim stałym bywalcom którzy stepowali ostatnio z zimna na krematorium
Maciek - 17-12-2008, 08:04
Dzięki Dominiku za usprawiedliwienie ale nic nie tłumaczy moda gamonia . Nie zaglądałem na forum chyba z tydzień albo lepiej. Wytłumaczeniem (winny) była obrona pracy mag. UDAŁO SIĘ
stary alfer - 17-12-2008, 09:37
Maciek napisał/a: | UDAŁO SIĘ |
Gratuluję
Anonymous - 17-12-2008, 15:16
Maciek napisał/a: | UDAŁO SIĘ |
zrobie OT: kiedy flaszka ?!
|
|
|