3000GT/GTO Ogólne - Zyczenia Swiateczne
udi - 21-12-2008, 12:43 Temat postu: Zyczenia Swiateczne Dla wszystkich Mitsumaniakow z okazji nadchodzocych swiat.Aby Mikolaj podrzucil Wam ladne stado konikow pod maske.Aby Wasze Miski nie stwarzaly zadnych problemow i zawsze wytwarzaly na Waszych twarzach usmiech A po odpaleniu warczaly jak rasowe V6-tki.
Ja dzis swoim Miskiem mam do pokonania 1100km(do Polski,moze sie spodkamy na drodze) tak wiec bede mial czas na pociesznie sie nim.A w nastepnych dniach znow w ta i z powrotem(razem okolo 4tys km).Bede mial duzo czasu na zachwyty.I tego tez Wam zycze.Jak najwiecej usmiechu na twarzach podczas jazdy tym bilidem .
Pozdro z Lux
witek.w-wa - 23-12-2008, 17:39
a ja wlasnie na Swieta zrobilem sobie prezent.....:(
wjechalem wlasnie w dziure drogowa z woda......i stuka mi na wybojach przedni lewy amortyzator....nie zrobilem jeszcze ogledzin, ale juz miga mi lampka "sport" wiec chyba nie ma nadziei, ze to cos innego.....
Krzyzak - 24-12-2008, 09:21
Witek - pojedz tam, wezwij policje, powiedz co sie stalo (ze niby wlasnie teraz wjechales i po kilku metrach zaczelo stukac). Niech spisza protokol i z tym do zarzadcy drog po odszkodowanie i pokrycie kosztow naprawy.
|
|
|