MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Auto GT Warszawa
Anonymous - 05-01-2009, 20:22 Temat postu: ASO Auto GT Warszawa Witam.
Przymierzam sie do zakupu autka w tym ASO.
Czy ktos moze potwierdzic lub zaprzeczyc temu co bylo napisane w watku:
ASO - tu chwalimy i wieszamy psy
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=320
Jednak dane tam sa sprzed 3 lat, moze cos sie tam zmienilo ??
Na temat Serwisu opinie raczej malo przychylne i nie ukrywam, ze rozwazam opcje
z dojazdami do Grafix-a, ew jeszcze Marki...
Ale auto raczej kupie w AutoGT bo dostalem najlepsza oferte, i raczej chcialbym serwisowac
tam gdzie kupilem...
Pozdr
AK
Anonymous - 05-01-2009, 23:58
Zmieniło się w Auto GT. Wiem, że ekipa w serwisie się zmieniła.
Moja znajoma była u nich na wymianę opon i coś tam jeszcze zgłosić na gwarancji (nie wiem dokładnie co) i była mega zadowolona.
apikus - 06-01-2009, 08:12
Ja kupiłem Lancera w AutoGT. W dziale samochodów używanych. Właściwie wszystko załatwiłem przez internet i telefon, łącznie z kredytem. Byłem tylko raz w salonie zobaczyć samochód i to w sobotę, kiedy są tylko dyżury. Kierownik działu samochodów używanych Pan Piotr przyjechał po mnie na dworzec PKP zawiózł do salonu i po spotkaniu odwiózł na dworzec. Ja jestem zadowolony z obsługi, choć to tylko kupno, a nie serwis.
Z racji mojego miejsca zamieszkania serwisował będę we Wrocławiu.
Pozdrawiam
Andrzej
salezian - 06-01-2009, 14:01
Ja też zdecydowałem się na zakup Lancerka w AutoGT. Jeżeli chodzi o jakość obsługi sprzedażowej to póki co nie moge narzekać. Ale jeszcze nie odebrałem auta, więc zobaczymy
romero - 08-01-2009, 13:19
Witam.Ja kupiłem auto w Krakowie.Natomiast z racji miejsca zamieszkania serwisuję w AUTO GT.To znaczy robiłem pierwszy przegląd.Wszystko sprawnie i myślę żetelnie.Ceny normalne.Obsługa miła i jak zaobserwowałem, czekając aż skończą bardzo kompetentna jeżeli chodzi o serwis jak i sprzedaż.
Pozdrawiam
AutoGT - 19-02-2009, 11:27
Witam,
Od dzisiaj AutoGT jest zarejestrowanym użytkownikiem forum.
Nazywam się Damian, pracuje w dziale tuningu AutoGT, ale na forum będę reprezentował całą naszą firmę. W miarę możliwości będę odpowiadał na wszystkie pytania i uczestniczył w związanych z nami dyskusjach.
Pozdrawiam
Damian - AutoGT dział tuningu
Uwex - 19-02-2009, 12:30
AutoGT - witam u nas Czy nie obawiasz się , że czasem będziesz między młotem a kowadłem ?
AutoGT - 19-02-2009, 12:39
To zależy, co masz na myśli?
Gene - 19-02-2009, 15:18
AutoGT, witamy na forum. Ciesze sie, ze autoryzowany dealer zglasza chec i zainteresowanie brania czynnego udzialu w zyciu forum/klubu.
Uwex napisał/a: | Czy nie obawiasz się , że czasem będziesz między młotem a kowadłem? |
Kolega Damian jest przedstawicielem firmy (ASO) AutoGT a nie reprezentantem klubu. Nie widze w ogole problemmu. Chyba nie ma konfliktu interesow. Jest raczej chec dzialania dla dobra firmy jaki i zainteresowanych tematem forumowiczow.
Uwex - 19-02-2009, 16:33
Gene - dobrze zrozumiałem kim jest AutoGT ( Damian ) , a na myśli mam to , że czasem pytania do niego mogą być nie po myśli jego firmy . Ale nie rozwódźmy się nad tym .
AutoGT - 19-02-2009, 16:46
Nie jesteśmy tu w celach zarobkowych. Zależy nam na zadowoleniu klienta i podnoszeniu jakości usług - dzięki forum możemy poznać wasze opinie, pomóc, doradzić i wyjaśnić wszystkie niedomówienia. Tak jak powiedział Gene nie ma konfliktu interesów, jednak nie rozumiem jakiego typu pytania są "nie po naszej myśli".
JCH - 19-02-2009, 18:15
AutoGT napisał/a: | Zależy nam na zadowoleniu klienta i podnoszeniu jakości usług - dzięki forum możemy poznać wasze opinie, pomóc, doradzić i wyjaśnić wszystkie niedomówienia. | Wreeeeeszcie!!! Jak i kogo udało się przekonać aby w końcu stał się ten cud?
A czy za Waszym przykładem dałoby się namówić kolejne ASO?
No cóż, wytrwałości życzę
Anonymous - 19-02-2009, 19:32
Fajnie by bylo gdyby podyskutowalo z nami czasami MMC.
Teraz to pewnie po cichemu czytaja co my tu piszemy... chyba, ze maja Nas w .... i nie czytaja wogole.
Powodzenia Damian
Pozdrawiam
Hubeeert - 20-02-2009, 01:47
JCH napisał/a: | Wreeeeeszcie!!! | Ty a Jackie to pies
AutoGT, witaj na Forum.
AutoGT - 20-02-2009, 11:48
Cytat: | Wreeeeeszcie!!! Jak i kogo udało się przekonać aby w końcu stał się ten cud? |
Nie trzeba było nikogo przekonywać. Wystarczyło wypełnić formularz i jesteśmy
Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie.
|
|
|