Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Zlot Trójmiejskich Klubów
josie - 09-06-2006, 00:57 Temat postu: Zlot Trójmiejskich Klubów Przeglądałem sobie fora i trafiłem na coś takiego:
na forum honda 3miasto
na forum vw pomorze
W streszczeniu:
10 czerwca (ta sobota) o godzinie 12.00 na parkingu obok Geant Wzgórze (Gdynia) odbędzie się zlot trójmiejskich klubów organizowany przez SRT.
O naszym istnieniu chyba nikt nie wie...
Może zebrałoby się kilka aut z M3M. Ja jestem gotów podjechać...
Krzyzak - 09-06-2006, 07:15 Temat postu: Re: Zlot Trójmiejskich Klubów
josie napisał/a: | O naszym istnieniu chyba nikt nie wie... |
Na szczęście.... bo jak ma być taka żenada jak wtedy na Skwerze, to dzięki (jakoś Honda i VW to mi się tylko z dresami i paloną gumą kojarzą).
Albo wiem - to przez zazdrość, że nie mają Mitsubishi
josie - 09-06-2006, 23:47
Krzyzak napisał/a: | jakoś Honda i VW to mi się tylko z dresami i paloną gumą kojarzą |
Z takim podejściem niedługo z żadną marką nie będzie wypadało się spotkać...
Nieciekawie jest oceniać zachowanie człowieka po marce samochodu.
Cytaty z VW pomorze:
"powiem wam ze dobry pomysl tylko zeby nie bylo tak ze przyjedzie tam kilku kozakow i zacznie gumy palic samochodami tatusiow i pozniej bedzie prze**ebane zeby cos takiego nastepnym razem zrobic"
"ja mysle ze to by trzeba bylo na wjezdzie zaznaczyc albo z kazdym z klubow z osobna przedyskutowac zeby ludzie nie robili trzody"
Oczywiście w każdym stadzie znajdzie się czarna owca... A może dlatego częsciej wśród innych marek że są bardziej popularne niż mitsu.
Pozdrawiam
Anonymous - 10-06-2006, 04:03
ja też jestem gotów pojechać, to jak Josie?
josie - 10-06-2006, 21:36
Ja myślałem że pomysł upadł więc zaplanowałem co innego na sobotę już...
Anonymous - 11-06-2006, 00:48
veni&vidi byłem i widziałem, niestety jako jedyny mitsu pośród japońców, a szkoda; pozatym było na co popatrzeć, także żałujcie i nie miała miejsca jakaś chała w stylu pałowanie 'stjuningowanych' golfów (bo żadnego vw nie było), za to było tylko wzdychanie na widok kilku naprawde mocnych aut (944 TurboS, Sunny Gti, standardowo kilka civiców dohc,350z,typeS-y etc.) kilka fotek powrzucałem, polecam zainteresowanym!
ps. a tę Modenę to po drodze spotkałem
Krzyzak - 12-06-2006, 11:43
o - widzę, że był mój kolega swoją Prelude - nie wiem czemu, ale przestał się ze mną kontaktować, po tym, jak mu powiedziałem, że mi się to auto nie podoba - mówiłem szczerze - co mam kłamać? naprawdę mi się to auto wizualnie nie podoba...
myślę, że prawdziwego kumpla poznaje się po słowach krytyki a nie dupowłażenia i wzajemnej adoracji
ale Josie - mi się to naprawdę tak kojarzy - jak jeżdżę po kraju, to najbardziej debilne jest zachowanie kierowców golfa, octavii i focusa
Anonymous - 12-06-2006, 14:46
Krzyzak napisał/a: | najbardziej debilne jest zachowanie kierowców golfa |
nono wypraszam sobie!!
raddex - 13-06-2006, 22:23
bo Octavia i Focus to najcześciej kupowane auta firmowe
Marcino - 14-06-2006, 10:02
A mnie namawiali ma focusa dizelka... teraz to juz napewno nie kupie..:)
|
|
|