To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Zlot Trójmiejskich Klubów

josie - 09-06-2006, 00:57
Temat postu: Zlot Trójmiejskich Klubów
Przeglądałem sobie fora i trafiłem na coś takiego:

na forum honda 3miasto

na forum vw pomorze

W streszczeniu:

10 czerwca (ta sobota) o godzinie 12.00 na parkingu obok Geant Wzgórze (Gdynia) odbędzie się zlot trójmiejskich klubów organizowany przez SRT.

O naszym istnieniu chyba nikt nie wie... :(
Może zebrałoby się kilka aut z M3M. Ja jestem gotów podjechać...

Krzyzak - 09-06-2006, 07:15
Temat postu: Re: Zlot Trójmiejskich Klubów
josie napisał/a:
O naszym istnieniu chyba nikt nie wie... :(

Na szczęście.... bo jak ma być taka żenada jak wtedy na Skwerze, to dzięki (jakoś Honda i VW to mi się tylko z dresami i paloną gumą kojarzą).

Albo wiem - to przez zazdrość, że nie mają Mitsubishi :)

josie - 09-06-2006, 23:47

Krzyzak napisał/a:
jakoś Honda i VW to mi się tylko z dresami i paloną gumą kojarzą

Z takim podejściem niedługo z żadną marką nie będzie wypadało się spotkać... :roll:
Nieciekawie jest oceniać zachowanie człowieka po marce samochodu.

Cytaty z VW pomorze:

"powiem wam ze dobry pomysl tylko zeby nie bylo tak ze przyjedzie tam kilku kozakow i zacznie gumy palic samochodami tatusiow i pozniej bedzie prze**ebane zeby cos takiego nastepnym razem zrobic"

"ja mysle ze to by trzeba bylo na wjezdzie zaznaczyc albo z kazdym z klubow z osobna przedyskutowac zeby ludzie nie robili trzody"

Oczywiście w każdym stadzie znajdzie się czarna owca... A może dlatego częsciej wśród innych marek że są bardziej popularne niż mitsu.

Pozdrawiam

Anonymous - 10-06-2006, 04:03

ja też jestem gotów pojechać, to jak Josie?
josie - 10-06-2006, 21:36

Ja myślałem że pomysł upadł więc zaplanowałem co innego na sobotę już... :roll:
Anonymous - 11-06-2006, 00:48

veni&vidi byłem i widziałem, niestety jako jedyny mitsu pośród japońców, a szkoda; pozatym było na co popatrzeć, także żałujcie :) i nie miała miejsca jakaś chała w stylu pałowanie 'stjuningowanych' golfów (bo żadnego vw nie było), za to było tylko wzdychanie na widok kilku naprawde mocnych aut (944 TurboS, Sunny Gti, standardowo kilka civiców dohc,350z,typeS-y etc.) kilka fotek powrzucałem, polecam zainteresowanym!

ps. a tę Modenę to po drodze spotkałem

Krzyzak - 12-06-2006, 11:43

o - widzę, że był mój kolega swoją Prelude - nie wiem czemu, ale przestał się ze mną kontaktować, po tym, jak mu powiedziałem, że mi się to auto nie podoba - mówiłem szczerze - co mam kłamać? naprawdę mi się to auto wizualnie nie podoba...
myślę, że prawdziwego kumpla poznaje się po słowach krytyki a nie dupowłażenia i wzajemnej adoracji

ale Josie - mi się to naprawdę tak kojarzy - jak jeżdżę po kraju, to najbardziej debilne jest zachowanie kierowców golfa, octavii i focusa

Anonymous - 12-06-2006, 14:46

Krzyzak napisał/a:
najbardziej debilne jest zachowanie kierowców golfa

nono wypraszam sobie!! :)

raddex - 13-06-2006, 22:23

bo Octavia i Focus to najcześciej kupowane auta firmowe :) ;)
Marcino - 14-06-2006, 10:02

A mnie namawiali ma focusa dizelka... teraz to juz napewno nie kupie..:)