To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero IV - witam !! jak wygląda modół podgrzewania swiec zarowych 2,5d

lisek116 - 07-01-2009, 11:24
Temat postu: witam !! jak wygląda modół podgrzewania swiec zarowych 2,5d
witam wszystkich mitsumaniakw !!!!
chciałem sie z wami podzielic moim problem ,
mam pajero sport 2,5 d z 2002r .od pewnego czasu mam problem z odpalaniem prawdopodobnie to wina modólu od podgrzewania swiec ,
pozdrawiam artur. :?

Berni - 07-01-2009, 12:16

Jest bardzo duże prawdopodobieństwo że Twoje świeczki się kończą bądź częśc już nie działa (nie grzeje ) może zacznij od świec - a modułowi narazie daj spokój :D
lisek116 - 08-01-2009, 14:55

własnie swiecie są juz nowiuskie i musze je długo grzac po kilka razy przełaczajac kluczyk w stacyjce. zaczeło sie od tego ze auto kreciło i niechciało odpolic odstawiłem je do specjalisty od wtrysków ,tam powiedzieli mi ze to własnie modól bo popalił im swiece jak wstawili mi nowe i jakis ich magig go zrobił wstawili mi nowe swiecie,przeczyscili mi wtryski. ale musze chyba kupic taki drugi sprawny albo nowy. podbno spec jeden z lepszych w wawie , na ul. garazowej ciekawe czy ktos cos słuszał o nim.
mikaprzemek - 11-01-2009, 16:49

miałem taki sam problem w moim miśku 1 mc temu
Padł mi przekaźnik który przekazuje prąd z akumulatora na listwe świec żarowych, przekaźnik znajduje się za akumulatorem patrząc od strony kierowcy, ale prędzej sprawdź bezpiecznik który znajduje się na klemie plusowej przy lewym akumulatorze.