Space Star Ogólne - Czesci blacharskie do MSS
imij - 09-01-2009, 19:23 Temat postu: Czesci blacharskie do MSS Witam
Jak w temacie,żonka niesstety rozbiła MSS,potrzebne klapa,pasy,blotnik,zderzak itp
dajcie jakieś namiary gdzie tego szukac?
Pozdro
xjacobs - 09-01-2009, 19:24
motoallegro.pl
konbis - 11-01-2009, 17:23
mam w garażu tylny zderzak do MSS z 2001 roku w kolorze niebieskim (lekko peknięty-też po stłuczce żonki ); nadaje się do sklejenia i przemalowania jesli potrzeba; cenka do dogadania-przynajmniej zrobi się wiecej miejsca
imij - 11-01-2009, 18:46
konbis napisał/a: | mam w garażu tylny zderzak do MSS z 2001 roku w kolorze niebieskim (lekko peknięty-też po stłuczce żonki ); nadaje się do sklejenia i przemalowania jesli potrzeba; cenka do dogadania-przynajmniej zrobi się wiecej miejsca |
witam
muszę uszczegolnic
gwazda z 2002,dit-potrzebny prawy blotnik+lampa,zderzak,wzmocnienie,2 chlodnice+wentylatory,nadkole i klapa.pozdro
xjacobs - 11-01-2009, 18:56
imij napisał/a: | konbis napisał/a: | mam w garażu tylny zderzak do MSS z 2001 roku w kolorze niebieskim (lekko peknięty-też po stłuczce żonki ); nadaje się do sklejenia i przemalowania jesli potrzeba; cenka do dogadania-przynajmniej zrobi się wiecej miejsca |
witam
muszę uszczegolnic
gwazda z 2002,dit-potrzebny prawy blotnik+lampa,zderzak,wzmocnienie,2 chlodnice+wentylatory,nadkole i klapa.pozdro | w 2002 był dwie wersje nadwoziowe jeżeli po lifcie, to musisz napisać jaka wersja wyposażenia - family nie miało srebrnych pasków na listwach
JCH - 11-01-2009, 19:24
konbis napisał/a: | mam w garażu tylny zderzak do MSS z 2001 roku | No i raczej chodzi o przód.
imij - 12-01-2009, 22:45
xjacobs napisał/a: | imij napisał/a: | konbis napisał/a: | mam w garażu tylny zderzak do MSS z 2001 roku w kolorze niebieskim (lekko peknięty-też po stłuczce żonki ); nadaje się do sklejenia i przemalowania jesli potrzeba; cenka do dogadania-przynajmniej zrobi się wiecej miejsca |
witam
muszę uszczegolnic
gwazda z 2002,dit-potrzebny prawy blotnik+lampa,zderzak,wzmocnienie,2 chlodnice+wentylatory,nadkole i klapa.pozdro | w 2002 był dwie wersje nadwoziowe jeżeli po lifcie, to musisz napisać jaka wersja wyposażenia - family nie miało srebrnych pasków na listwach |
alllleeeeeee-to proszę jeszcze o pomoc bo...autko jest po lifcie,wersja advence czy jakos takos i czy są tu jakieś róznice w blacharce{przód}przed i po lifcie?-zderzak,błotnik i maska
pozdro
ps.szkoda autka a żonka nie chce słyszec o innym
JCH - 12-01-2009, 23:34
imij napisał/a: | wersja advence czy jakos takos i czy są tu jakieś róznice w blacharce{przód}przed i po lifcie?-zderzak,błotnik i maska | Nie ma. Wersja Avance to tylko oznaczenie wersji wyposażenia.
cns80 - 13-01-2009, 08:17
imij napisał/a: | blacharce{przód}przed i po lifcie?-zderzak,błotnik i maska | Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale są różnice w blacharce dla wersji przed i po FL. Między innymi inny zderzak, inne błotniki, lampy, maska, a nie wiem czy przypadkiem nie wzmocnienie czołowe.
jewiurz - 13-01-2009, 10:02
Maska na 99% jest taka sama przed i po FL
Błotniki... hmm... nie wiem
Wzmocnie czołowe jest w zasadzie identyczne, czesc MSS z 2002r. przed FL miało juz takie jak te po FL - nowsze mają dodatkowe przetłoczenie do mocowania górnego ucha lampy (przed FL lampy nie mialy górnego ucha)
Generalnie jak już kupować używane częsci to najlepiej z jak najnowszego auta
A jeszcze lepiej dobrać w kolorze
JCH - 13-01-2009, 10:37
Sorry, ja zdaje się zamieszałem Niedoczytałem dokładnie i zrozumiałem to w ten sposób: czy są różnice pomiędzy wersją Avance a nie Avance.
Jeszcze raz sorry za zamieszanie.
imij - 13-01-2009, 15:04
jewiurz napisał/a: | Maska na 99% jest taka sama przed i po FL
Wzmocnie czołowe jest w zasadzie identyczne, czesc MSS z 2002r. przed FL miało juz takie jak te po FL - nowsze mają dodatkowe przetłoczenie do mocowania górnego ucha lampy (przed FL lampy nie mialy górnego ucha)
A jeszcze lepiej dobrać w kolorze |
ok,dzieki i jedziemy w Polskę szukać....
[ Dodano: 17-01-2009, 15:53 ]
imij napisał/a: | jewiurz napisał/a: | Maska na 99% jest taka sama przed i po FL
A jeszcze lepiej dobrać w kolorze |
ok,dzieki i jedziemy w Polskę szukać.... |
a może namiary na dobrego blacharza okolice Katowic lub Zabrza?
Pozdro
|
|
|