To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[02-06]Lancer CS0 - Co wymienić??

Karwoś - 10-06-2006, 00:29
Temat postu: Co wymienić??
Przejechałem już prawie 30 000km (znaczy mam przejechane) i zastanawiam się co wypadałoby wymienić w moim samochodzie.
Oczywiście nie myślę o olejach itp ale np. o klockach, filtrze paliwa i innych rzeczach. Jako że to samochód z USA zastanawiam się co trzeba po takim przebiegu sprawdzić - podobno narzekano na hamulce w tych samochodach w USA, ale z tago co zauważyłem to te hamulce zatrzymują mnie bez ABS szybciej niż przeciętny samochód.

I bardzo ważne pytanie - moje AC jest dość słabe - działa ale na pewno daleko mu do mrożenia. Zauważyłem że w USA AC jest dość delikatne ale spełnia swoją rolę w zupełności - czy to raczej jest tak że sprawne AC po prostu mrozi wnętrze, czy to zależy od marki?? Spotkałem się z AC które po prostu wymraża wnętrze, a spotkałem też takie które po prostu chłodzi - oba przypadki AC - nowe z serwisu różnych marek - jak to z tym jest??

Dzięki za podpowiedzi!!!

sla - 10-06-2006, 11:49

Co wymienić?Cały samochód na nowe Evo :D czego Tobie,sobie i wszystkim mitsumaniakom życzę.
Karwoś - 10-06-2006, 14:35

sla napisał/a:
Cały samochód na nowe Evo

Hmm - sam sobie tego życzę :) Ale Wam też oczywiście.
Niestety oprócz samochodu trzeba jeszcze mieć za co go utrzymać - a z tego co wiem STi i EVO to jedne z najdroższych samochodów pod względem kosztów utrzymania.