Carisma - Techniczne - REFLEKTOR 95-98 a 99-04
lucuszysko - 14-01-2009, 10:52 Temat postu: REFLEKTOR 95-98 a 99-04 Witam ... z góry chciałbym przeprosić jeśli podobny temat już powstał i proszę o link na pw do niego ... moje pytanie dotyczy reflektorów z lat 95-98 i 99-04 a mianowicie mam Carisme wlasnie z roku 98 i chciałbym koniecznie wymienić przednie światła ... wiec oczywiście zastanawiam się nad jakimiś ładniejszymi od seryjnych i chciałbym wiedzieć czy da się zamontować (z większymi bądź mniejszymi problemami) w mojej Carismie 98 światełka z nowszego modelu ... jeśli nie to prosiłbym o stronke lub namiary na jakieś fajniejsze "oczka" do mojej Cari niż te standardowe ... pozdrawiam
Anonymous - 14-01-2009, 11:39
lucuszysko napisał/a: | czy da się zamontować (z większymi bądź mniejszymi problemami) |
raczej z większymi
szkoda sensu
chyba że po dzwonie zrobisz sobie cały przód w nowszej wersji
albo
pójdziesz w ślady Geloo_Jedi i ... zatrzymasz się gdzieś tak w 1/10 drogi poczynionych przez niego zmian auta
Jaro1974 - 14-01-2009, 18:57
Nie da się . Ja też szukałem coś do swojej i lipa. W żadnym sklepie tuningowym nie ma nic do carismy z oświetlenia ani przód ani nawet tył. Wobec tego jakbyś chciał coś innego wstawić to będziesz miał z tym trochę zabawy ( czyt. trudności) z dobraniem czegoś pasującego. No chyba że zaliczyłeś dzwona jak wspomniał CichyTom no to możesz się pobawić .
Chooper - 16-01-2009, 11:52
było zaledwie kilka dni temu: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=31295
|
|
|