Space Star Techniczne - [MSS ALL] WNĘTRZE Konsola środkowa
Zwierzu - 12-06-2006, 17:14 Temat postu: [MSS ALL] WNĘTRZE Konsola środkowa Witam serdecznie
Pisze tego posta w ramach ostrzezenia innych userow pojazdow gdyz dzisiaj rano dopadl mnie atak apopleksji!!!
Na kratce konsoli srodkowej mialem takie gó..o jak AMBI POUR czy jakos tak taki zapach co mu sie wymienia wklady.
Otoz z nieznanych dotad przyczyn plyn ten sobie wylal sie bezposrednio na obramowke tych nawiewow oraz troche na klapke gdziejest radio. Rano wchodze do samochodu i klne jak szewc wytarlem szmatka mokra ten syf i co widze na miejsca gdzie sie nalalo zeszla jakas farba czy cos i pod spodem wylonil sie juz nie matowy ale swiecacy plastik i analogicznie z klapka od radia.
Masakra. I teraz pytanie czy ktos wyciagal juz konsole srodkowa w MSS??
Jaki koszt mniej wiecej moze byc pomalowania takiego elementu?
Moze jakis zaklad ktory sie tym zajmie w miare w rozsadniej cenie??
Bardzo prosze o rade.
I jeszcze raz przestrzegam przed tego typu zapachami......
Pozdrawiam serdecznie.
Anonymous - 02-07-2006, 16:45
zobacz na allegro, wczoraj jeszcze byla
http://moto.allegro.pl/sh...?item=112152837
Zwierzu - 02-07-2006, 17:45
Dzieki Ale w tej cenie mozna sobie pomalowac swoja a nawet taniej. Zreszta nie wiem moze sie myle ale rozni sie od mojej 2005 r??
Anonymous - 05-07-2006, 13:38
U mnie, na gwarancji wymienili cala konsole dlatego, ze chociaz nic sie nie wylalo na nia to farba z klapki radia zaczela sama odlazic - najpierw robily sie pecherze w miejscu, gdzie jest wglebienie, a potem zaczela odchodzic matowa farba odlaniajac blyszczacy plastik
|
|
|