To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Dział SPORT?

Hubeeert - 14-06-2006, 14:24
Temat postu: Dział SPORT?
Pytanie jest takie:
W związku z małym zainteresowaniem działem Sporty Motorowe padła propozycja żeby zmienić nazwę działu na Sport.
Ale Sporty Motorowe powinny mieć swój kąt na forum motoryzacyjnym więc moja i Jackiego propozycja jest taka aby z działy Sporty Motorowe zrobić dział SPORT i w nim wydzielić Sporty Motorowe i Sport - pozostałe lecz bez wdawania się w podziały typu hokej, łyżwiarstwo figurowe, curling itd.

Oczywiście przed zmianami ankieta - czas trwania 7 dni, zapraszam do dyskusji i głosowania.

McDoune - 14-06-2006, 14:44

Ja jestem za :)

Dział sport to fajny pomysł

akbi - 14-06-2006, 14:45

Również ZA
tomusn - 14-06-2006, 15:05

dział Sporty motorowe, ze szczególnym naciskiem na starty teamów Mitsubishi powinien być jednym z głównych. A dział Sporty (inne) mógłby być w Offtopic. Są fora sportowe, kto chce się tam wynurzać - znajdzie czas i miejsce.

Ogólnie za, ale zagłosowałem przeciw, bo nie chcę połączonego działu Sport

Anonymous - 14-06-2006, 15:38

popieram przedpiszce
luk_szc - 14-06-2006, 16:32

Mnie tam sport nie interesi więc opcja 3 . Wolę sport sobie pooglądać lecz od komentarzy i przemyśleń wolę być z daleka .
Hubeeert - 14-06-2006, 16:44

tomusn napisał/a:
dział Sporty motorowe, ze szczególnym naciskiem na starty teamów Mitsubishi powinien być jednym z głównych. A dział Sporty (inne) mógłby być w Offtopic. Są fora sportowe, kto chce się tam wynurzać - znajdzie czas i miejsce.

Ogólnie za, ale zagłosowałem przeciw, bo nie chcę połączonego działu Sport

Tyle że Miśki jakoś sukcesów nie odnoszą a zainteresowanie jest słabe. Dyskusji tez jakoś ostatnio od dłuższego czasu nie widzę. A dział Sport - z wydzielonym działem dotyczącym sportów motorowych mógłby ożywić to martwe w sumie podforum.
borecki Ty nie bądź taki oportunista dobra :?:

BTW - jako admin ( z powrotem) mam możliwość podglądnięcia wyników - są że tak się wyrażę interesujące i pouczające dla mnie.

Anonymous - 14-06-2006, 16:49

ok to zrobmy jeszcze podforum o komputerach, mysle ze wielu by mialo cos do powiedzenia na ten temat...
Hubeeert, ja nie jestem oportunista... to tylko moja prywatna dziura w d***e ;-)

Hubeeert - 14-06-2006, 17:06

borecki napisał/a:
ok to zrobmy jeszcze podforum o komputerach, mysle ze wielu by mialo cos do powiedzenia na ten temat...

A interesuje Nas to? Nas czyli więcej niż 5 osób?

igi - 14-06-2006, 17:12

borecki napisał/a:
ja nie jestem oportunista... to tylko moja prywatna dziura w d***e

:wink: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Mi sie pomysł podoba. :)

Anonymous - 14-06-2006, 17:35

Jestem za :lol: :lol:
Anonymous - 15-06-2006, 20:42

wiadomo że wiekszość siedzi na autoklubie 8) jak mówimy o sporcie motorowym (rajdy i te sprawy) połaczenie ma sens :mrgreen: a i zainteresowanie jak widać nie małe 8)
Kofi - 15-06-2006, 23:08

moim zdaniem mozna zrobic dzial sport a w nim "sporty motorowe" i "pozostale". Mysle ze i tak najwiecej postow bedzie sie pojawiac w "motorowych" a w pozostalych po mistrzostwach bedzie cisza a ruszy sie znowu przy okazji jakichs wiekszych imprez.
dzial komputerowy uwazam, za niepotrzebny, bo tematy komputerowe to zazwyczaj jakies problemy czy pytania, ktore idealnie sie odnajduja w off topicu a tam sobie spokojnie wygasaja, bo po rozwiazaniu problemu jednej osoby nie sa w zasadzie wiecej potrzebne.

sruba - 15-06-2006, 23:13

ja tez jestem za tym, aby byl dzial sport - a w nim "motorowe" i "pozostale" (pilka nozna !)
igi - 16-06-2006, 08:05

Kofi napisał/a:
a w pozostalych po mistrzostwach bedzie cisza

Pewnie nie będzie. Jest liga Mistrzów itp więc pewnie będzie sie działo ;)