Sport - Inne - Dział SPORT?
Hubeeert - 14-06-2006, 14:24 Temat postu: Dział SPORT? Pytanie jest takie:
W związku z małym zainteresowaniem działem Sporty Motorowe padła propozycja żeby zmienić nazwę działu na Sport.
Ale Sporty Motorowe powinny mieć swój kąt na forum motoryzacyjnym więc moja i Jackiego propozycja jest taka aby z działy Sporty Motorowe zrobić dział SPORT i w nim wydzielić Sporty Motorowe i Sport - pozostałe lecz bez wdawania się w podziały typu hokej, łyżwiarstwo figurowe, curling itd.
Oczywiście przed zmianami ankieta - czas trwania 7 dni, zapraszam do dyskusji i głosowania.
McDoune - 14-06-2006, 14:44
Ja jestem za
Dział sport to fajny pomysł
akbi - 14-06-2006, 14:45
Również ZA
tomusn - 14-06-2006, 15:05
dział Sporty motorowe, ze szczególnym naciskiem na starty teamów Mitsubishi powinien być jednym z głównych. A dział Sporty (inne) mógłby być w Offtopic. Są fora sportowe, kto chce się tam wynurzać - znajdzie czas i miejsce.
Ogólnie za, ale zagłosowałem przeciw, bo nie chcę połączonego działu Sport
Anonymous - 14-06-2006, 15:38
popieram przedpiszce
luk_szc - 14-06-2006, 16:32
Mnie tam sport nie interesi więc opcja 3 . Wolę sport sobie pooglądać lecz od komentarzy i przemyśleń wolę być z daleka .
Hubeeert - 14-06-2006, 16:44
tomusn napisał/a: | dział Sporty motorowe, ze szczególnym naciskiem na starty teamów Mitsubishi powinien być jednym z głównych. A dział Sporty (inne) mógłby być w Offtopic. Są fora sportowe, kto chce się tam wynurzać - znajdzie czas i miejsce.
Ogólnie za, ale zagłosowałem przeciw, bo nie chcę połączonego działu Sport |
Tyle że Miśki jakoś sukcesów nie odnoszą a zainteresowanie jest słabe. Dyskusji tez jakoś ostatnio od dłuższego czasu nie widzę. A dział Sport - z wydzielonym działem dotyczącym sportów motorowych mógłby ożywić to martwe w sumie podforum.
borecki Ty nie bądź taki oportunista dobra
BTW - jako admin ( z powrotem) mam możliwość podglądnięcia wyników - są że tak się wyrażę interesujące i pouczające dla mnie.
Anonymous - 14-06-2006, 16:49
ok to zrobmy jeszcze podforum o komputerach, mysle ze wielu by mialo cos do powiedzenia na ten temat...
Hubeeert, ja nie jestem oportunista... to tylko moja prywatna dziura w d***e
Hubeeert - 14-06-2006, 17:06
borecki napisał/a: | ok to zrobmy jeszcze podforum o komputerach, mysle ze wielu by mialo cos do powiedzenia na ten temat... |
A interesuje Nas to? Nas czyli więcej niż 5 osób?
igi - 14-06-2006, 17:12
borecki napisał/a: | ja nie jestem oportunista... to tylko moja prywatna dziura w d***e |
Mi sie pomysł podoba.
Anonymous - 14-06-2006, 17:35
Jestem za
Anonymous - 15-06-2006, 20:42
wiadomo że wiekszość siedzi na autoklubie jak mówimy o sporcie motorowym (rajdy i te sprawy) połaczenie ma sens a i zainteresowanie jak widać nie małe
Kofi - 15-06-2006, 23:08
moim zdaniem mozna zrobic dzial sport a w nim "sporty motorowe" i "pozostale". Mysle ze i tak najwiecej postow bedzie sie pojawiac w "motorowych" a w pozostalych po mistrzostwach bedzie cisza a ruszy sie znowu przy okazji jakichs wiekszych imprez.
dzial komputerowy uwazam, za niepotrzebny, bo tematy komputerowe to zazwyczaj jakies problemy czy pytania, ktore idealnie sie odnajduja w off topicu a tam sobie spokojnie wygasaja, bo po rozwiazaniu problemu jednej osoby nie sa w zasadzie wiecej potrzebne.
sruba - 15-06-2006, 23:13
ja tez jestem za tym, aby byl dzial sport - a w nim "motorowe" i "pozostale" (pilka nozna !)
igi - 16-06-2006, 08:05
Kofi napisał/a: | a w pozostalych po mistrzostwach bedzie cisza |
Pewnie nie będzie. Jest liga Mistrzów itp więc pewnie będzie sie działo
|
|
|