[96-02]Colt CJ0 - Colt CJ0-FAQ - sugestie, propozycje itp
Marcin-Krak - 15-10-2007, 12:30 Temat postu: Colt CJ0-FAQ - sugestie, propozycje itp Jakbyście nie widzieli tworzę coś takiego
i mam prośbę do wszystkich korzystających z tego podforum o ewentualne wskazówki co powinienem zmienić w tym, co pojawiło się do tej pory.
Jak skończę całość - to również o sugestie czego zabrakło.
Więc jeśli ktoś coś ma do napisania, zasugerowania - to proszę to tutaj napisać
Aha i niech mi ktoś spróbuje napisać nowy temat o tym, co już jest w FAQ - to
kordiank2 - 16-10-2007, 17:53
chyba wszystkim się podoba, bo nikt nie zgłasza sugestii. poczekajmy.
od siebie mogę dodać, że bardziej "userfriendly" byłoby zrobić takie typowe faq czyli pytanie i odpowiedź z jednym lub wieloma rozwiązaniami. ale odnośniki do dyskusji na forum też są oki - zawsze mozna poznać wiele różnych punktów widzenia. jedyną wadą tego rozwiązania jest tylko czasochłonność procesu wyszukiwania potrzebnej informacji... ale, z drugiej strony patrząc to takie faq z odnośnikami jest o niebo szybsze i precyzyjniejsze od przycisku "szukaj" na forum. Podsumowując: duży punkt dla ciebie za poświęcenie czasu i za przygotowanie odnośników - musiało być to trochę żmudne zadanie.
Marcin-Krak - 16-10-2007, 19:14
kordiank2 napisał/a: | od siebie mogę dodać, że bardziej "userfriendly" byłoby zrobić takie typowe faq czyli pytanie i odpowiedź z jednym lub wieloma rozwiązaniami |
Tylko nie zawsze by się tak dało. Wzoruję się tutaj (za zgodą autora) na tym co Śruba zrobił w CA0.
kordiank2 napisał/a: | jedyną wadą tego rozwiązania jest tylko czasochłonność procesu wyszukiwania potrzebnej informacji |
Ale jeśli powiedzmy np masz problem z silnikiem - to patrzysz na punkt z silnikiem, jesli tylko kwestia została w sposób sensowny wyjaśniona, rozwiązana na forum, oraz ja jej nie przeoczyłem to tam będzie
Mam nadzieję, że do końca tygodnia uda mi się uporać z tym wszystkim
Niestety zwolnienie lekarskie dziś mi się kończy
kordiank2 - 21-10-2007, 15:46
Marcin-Krak napisał/a: |
Niestety zwolnienie lekarskie dziś mi się kończy |
...no i bardzo dobrze, że się kończy - to znaczy, że jesteś już zdrowy, a zdrowie jak wiadomo jest najważniejsze
Marcin-Krak - 28-10-2007, 13:31
Prace trwają - mam nadzieję, że dziś uda mi się skończyć.
Trochę tematów zostało pozamykanych, niektóre zostaną połączone - mam nadzieję, że stanie się to wszystko trochę bardziej przejrzyste.
Prośba też do was, abyście oznaczali swoje tematy, czy dotyczą wszystkich CJ - [ALL]
1,3- [CJ1A 1.3]
1,6- [CJ4A 1.6]
Oraz proszę o spojrzenie tutaj i podjęcie, bądź nie tematu
Pozdrawiam.
Anonymous - 01-11-2007, 13:03
heh jeszcze niech ktoś coś takiego zrobi o lancerku to bedzie świetnie dobra robota
Marcin-Krak - 01-11-2007, 20:34
furman88, ja mam granatowego Colta (taki kolor jak Twój), Ty masz Lancera ...
mianuję Cię chętnym stworzenia FAQ
Anonymous - 02-11-2007, 17:09
hehe nie no na to to mi niestety brak czasu i umiejętności nie pozwala chociaż nie powiem chętnie bym takie coś stworzył heheh
Marcin-Krak - 27-02-2008, 18:44
Moi Drodzy,
Mam do Was prośbę!
Ostatnio sporo nowych użytkowników stało się posiadaczami CJ0, co za tym idzie pojawiło się dużo nowych topiców.
Mam zamiar uaktualnić FAQ
byłby wdzięczny za pomoc
Czego od Was oczekuję
Podajecie link do tematu i do którego wg Was działu mam go dodać
Yyyy chyba się jasno wypisałem w tej kwestii
Z góry dzięki za pomoc.
[ Dodano: 14-03-2008, 15:11 ]
Widzę, że nikt nie jest zainteresowany pomocą
No cóż ...
Za chwilę pojawi się nowy punkt z poradami dla kupujących auto - bo zaczynają się te sprawy powtarzać dość często.
Zachęcam ponownie do pomocy i wszelkich sugestii.
docencik87 - 08-06-2008, 15:25
Proponuje dołożyć to
Problem z wycieraczkamihttp://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=23044
NikoN_86 - 10-01-2009, 02:10
może komuś się przyda....
ZAMARZA CHŁODNICA, ZBIORNICZEK -POPRAWNA WYMIANA PŁYNU W CHŁODNICY
http://forum.mitsumaniaki...p=407645#407645
Marcin-Krak - 01-02-2009, 22:05
docencik87, NikoN_86, dostaliście spóźnione, acz obiecane pomógł
Uaktualniłem trochę CJ0 - jakby ktoś jeszcze miał jakieś sugestie, pomysły itp itd - to zapraszam serdecznie
wojtas20 - 02-02-2009, 15:46
http://forum.mitsumaniaki...k%B3ad+lusterka - mój faq jak wymienić wkład lusterka..
Marcin-Krak - 02-02-2009, 17:13
wojtas20, dzięki - nie wiem dlaczego, ale nie mogę przyznać pomógł
Może dlatego że są to dwa scalone tematy
Ale mam prośbę na przyszłość - jakby ktoś sugerował coś dodać do FAQ - niech pisze o tym w tym temacie, bądź przez PW - bo w tamtym temacie tego nie widziałem
cactooz - 02-02-2009, 22:07
Ceny części?
http://forum.mitsumaniaki...p=424046#424046
|
|
|