Eclipse - Ogólne - Eclipse a zima?
kuba.es - 14-02-2009, 17:09 Temat postu: Eclipse a zima? Witam!
Obecnie jeżdżę Carismą i muszę przyznać że dzielnie radzi sobie w zimie. Oczywiście nie oczekuję, że Eclipse będzie sobie radził równie dobrze ale ciekawi mnie czy w ogóle da się takim autkiem poruszać zimą? Może ktoś z Was użytkuje to autko przez cały rok? Jeśli tak to jak sobie radzi? "Choruję" na ten samochód od dawna ale niestety nie stać mnie na 2 samochody do jazdy w lecie i w zimie
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi!
Adaho_krak - 14-02-2009, 17:44
kuba.es, nigdy nie miałem fajniejszego auta na zimę. Drogi trzma się tak rewelacyjnie że, jak czasem chce się poślizgać to jest ciężko wprowadzić go w poślizg, ręcznym na śniegu. Pozatym na + można zaliczyć: w zimie przez to że ma małą stosunkowo kabinę szybko się nagrzewa. Ze względu że jest niski łatwo się go odśnieża, jeśli na zimę zapodasz koła oryginał 15" + gumy 195/65/R15, prześwit jest większy niż w Space Runner'e. Ogólnie polecam
Anonymous - 14-02-2009, 18:00
nie ma tragedii natomiast jesli chodiz o 2g to jest troche nizej posadzony... ale nie narzekam a mieszkam prawie w gorach auto jak kazde
HouseM - 15-02-2009, 13:02
Jeździ sie bardzo dobrze ale mnie szkoda go katować na Krakowskich szutrach solnych więc stoi cały sezon w ogródku
|
|
|