To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - ASO w Lublinie.

Arnold - 20-02-2009, 18:46
Temat postu: ASO w Lublinie.
Panie i Panowie MM.
Jako, że nie jestem z Lublina a kawałek od Was mieszkam, to chciałbym poznać Wasze opinie na temat ASO na Nałęczowskiej (jeśli się pomyliłem, to poprawcie).
Dzwoniłem tam parę razy i muszę przyznać, że byłem miło zaskoczony jakością obsługi (a raczej podejściem do klienta).
Wy jesteście na miejscu i może podpowiecie czy są dobrzy "w te klock" czy tylko takie wrażenie sprawiają.
Bo gonić mi tyle kilosów, to też nie bardzo się uśmiecha. A chciałbym z kolei dbać jak najlepiej o swoją Cari.
Dzięki za podpowiedź i wszelkie sugestie.

Robson86 - 20-02-2009, 20:20

Moje autko bylo na Nałęczowskiej serwisowane do 135 000tys km, pozniej przenioslem servis do ASO Kielce :)
Ale wracajac tylko chwalic, nigdy sie nie zrazilem do tamtego serwisu, bardzo duzy pozytyw dla nich :)
Polecam:)
Pozdroo

Marino - 20-02-2009, 22:09

Arnold napisał/a:
byłem miło zaskoczony jakością obsługi (a raczej podejściem do klienta)

to prawda, mechanicy chętnie służą wiedzą teoretyczną i "naprawami " auta na telefon. Niestety mój misio nie miał okazji odwiedzić salonu z powodu zaporowych cen. Można śmiało dzwonić i opowiadać o bolączkach naszych aut, panowie kojarzą nasz klub i forum i zawsze chętnie pomogą.

Grześku - 21-02-2009, 08:26

Arnold napisał/a:
chciałbym poznać Wasze opinie na temat ASO na Nałęczowskiej

Zaufanie i dobra opinia jaką mam wobec ASO Lublin w znacznym stopniu przyczyniły się do tego że znowu kupiłem auto tej marki.
Jak dla mnie rewelacja.

Anonymous - 21-02-2009, 13:16

Ja również skorzystałem z ich usług, podczas problemów z Abs-em. Mało tego powiedziałem, że jeżeli nie zostanę wpuszczony na warsztat to nie zostawię auta. Oczywiście zostałem zaproszony i mogłem obserwować jak chłopaki naprawiają Miśka za pomocą duuużego młotka oraz przecinaka :wink: ! Generalnie jestem zadowolony... tylko te ceny :cry: !!! Pozdrawiam!!!