Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - ''spotkania międzyspotowe''
chudyone - 21-02-2009, 22:15 Temat postu: ''spotkania międzyspotowe'' dzis z MKarpiem podczas naprawy jego galanta wpadlismy na pomysl organizacji pewnego rodzaju spotow miedzy spotowych , tak zeby sie spotykac troszke czesciej niz raz na miesiac. Trzeba tylko ustalic miejsce takowych spotkan i mozna sie zjezdzac
sruba - 21-02-2009, 23:28
np. golfiarze spotykaja sie co tydzien w kazdy piatek o 19:00 na Matarni.
moglibysmy ustalic ze np. w kazdy x-dzien tygodnia (czwartek ? ) o 19:00 spotykamy sie na parkingu na Zaspie (czyli w miejscu letnich spotkan, albo gdzies indziej kwestia ustalenia). kto bedzie mial ochote ten przyjedzie co tydzien, ktos inny raz na miesiac...
a oprocz tego stale spoty kazdego 15-tego...
Krzyzak - 22-02-2009, 10:56
sruba napisał/a: | np. golfiarze spotykaja sie co tydzien w kazdy piatek o 19:00 na Matarni |
i za kazdym razem jest inna ekipa - ktos kiedys to napisal na forum
chudyone - 22-02-2009, 12:45
mozna sie spotykac co piatek (lub co drugi) wieczorem np. na parkingu w alfa centrum bo jest ogrzewany i pod dachem
eys28 - 22-02-2009, 15:29
pomysł dobry.bo jak dotychczas to żaden termin mi nie podpasował.spotkałem się z Wami raz i to króciutko.
Anonymous - 22-02-2009, 15:32
chudyone napisał/a: | piatek (lub co drugi) wieczorem np. na parkingu w alfa centrum |
a o tej porze tam jest w ogole miejsce?
Anonymous - 22-02-2009, 19:42
deenbe napisał/a: | a o tej porze tam jest w ogole miejsce? | jest w myjni
Krzyzak - 22-02-2009, 20:11
parking a Alfie jest duży - najczęściej oba poziomy mają wolne miejsca na zasadzie: im dalej od wejść tym luźniej
czasem coś tam dłubałem - gdy nie miałem garażu a było zimno, to ten parking zapewniał i ciepło i dach nad głową
akbi - 22-02-2009, 20:12
dm17 napisał/a: | deenbe napisał/a: | a o tej porze tam jest w ogole miejsce? | jest w myjni |
Michał ... czy Ty zawsze (no prawie) musisz dopisać coś nie związane bezpośrednio z tematem???
Anonymous - 22-02-2009, 20:32
Arek wyluzuj przecież jest związane z tematem.
Przecież powszechnie wiadomo że w piątek wieczorem i sobotę w centrach handlowych ledwo można znaleźć miejsce dla jednego autka a co dopiero kilku Weź to na wesoło..
chudyone - 22-02-2009, 20:36
mozna jeszcze sie spotykac w garazu pod tesco na chelmie, lub pod realem na przeciwko alfy centrum, coprawda ob nie ogrzewane ale przynajmniej na glowe nic nie pada... a mysle z na zime lepiej bedzie gdzies pod dachem niz po chmurka moze jakies glosowanie zrobimy? moze ktos jeszcze ma jakies propozycje gdzie mozna by sie spotykac, moze jest gdzies jakies fajne miejsce w sopocie albo gdyni?
Anonymous - 22-02-2009, 20:42
chudyone napisał/a: | mozna jeszcze sie spotykac w garazu pod tesco na chelmie, lub pod realem na przeciwko alfy centrum, coprawda ob nie ogrzewane ale przynajmniej na glowe nic nie pada... a mysle z na zime lepiej bedzie gdzies pod dachem niz po chmurka moze jakies glosowanie zrobimy? moze ktos jeszcze ma jakies propozycje gdzie mozna by sie spotykac, moze jest gdzies jakies fajne miejsce w sopocie albo gdyni? | Z doświadczenia wiem że Tesco Chełm w piątek wieczorem odpada, za duży ruch ..
Anonymous - 22-02-2009, 23:15
chudyone napisał/a: | mozna jeszcze sie spotykac w garazu pod tesco na chelmie |
jestem za bo mam blisko:D
MKarpiu - 23-02-2009, 01:37
Byly kiedys spoty w Gdyni? Ciagle Gdansk albo sopot czas na Gdynie
Skwerek, bulwar, polanka redlowska, liczne parkingi (pod dachem jak i pod chmurka) No i zawsze mozna uciec do jakiegos cieplego lokalu bo wszystko blisko
chudyone - 23-02-2009, 09:09
jutro wieczorem sie wybiore na miacho i poszukam jakis ciekawych miejsc spotowych ;]
|
|
|