To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - ''spotkania międzyspotowe''

chudyone - 21-02-2009, 22:15
Temat postu: ''spotkania międzyspotowe''
dzis z MKarpiem podczas naprawy jego galanta wpadlismy na pomysl organizacji pewnego rodzaju spotow miedzy spotowych :D , tak zeby sie spotykac troszke czesciej niz raz na miesiac. Trzeba tylko ustalic miejsce takowych spotkan i mozna sie zjezdzac :)
sruba - 21-02-2009, 23:28

np. golfiarze spotykaja sie co tydzien w kazdy piatek o 19:00 na Matarni.
moglibysmy ustalic ze np. w kazdy x-dzien tygodnia (czwartek ? ) o 19:00 spotykamy sie na parkingu na Zaspie (czyli w miejscu letnich spotkan, albo gdzies indziej kwestia ustalenia). kto bedzie mial ochote ten przyjedzie co tydzien, ktos inny raz na miesiac...
a oprocz tego stale spoty kazdego 15-tego...

Krzyzak - 22-02-2009, 10:56

sruba napisał/a:
np. golfiarze spotykaja sie co tydzien w kazdy piatek o 19:00 na Matarni

i za kazdym razem jest inna ekipa :) - ktos kiedys to napisal na forum :)

chudyone - 22-02-2009, 12:45

mozna sie spotykac co piatek (lub co drugi) wieczorem np. na parkingu w alfa centrum bo jest ogrzewany i pod dachem :)
eys28 - 22-02-2009, 15:29

pomysł dobry.bo jak dotychczas to żaden termin mi nie podpasował.spotkałem się z Wami raz i to króciutko.
Anonymous - 22-02-2009, 15:32

chudyone napisał/a:
piatek (lub co drugi) wieczorem np. na parkingu w alfa centrum

a o tej porze tam jest w ogole miejsce?

Anonymous - 22-02-2009, 19:42

deenbe napisał/a:
jest w myjni :lol: :lol:
Krzyzak - 22-02-2009, 20:11

parking a Alfie jest duży - najczęściej oba poziomy mają wolne miejsca na zasadzie: im dalej od wejść tym luźniej :)
czasem coś tam dłubałem - gdy nie miałem garażu a było zimno, to ten parking zapewniał i ciepło i dach nad głową :)

akbi - 22-02-2009, 20:12

dm17 napisał/a:
deenbe napisał/a:
jest w myjni :lol: :lol:

Michał ... czy Ty zawsze (no prawie) musisz dopisać coś nie związane bezpośrednio z tematem???

Anonymous - 22-02-2009, 20:32

Arek wyluzuj przecież jest związane z tematem.
Przecież powszechnie wiadomo że w piątek wieczorem i sobotę w centrach handlowych ledwo można znaleźć miejsce dla jednego autka a co dopiero kilku :wink: Weź to na wesoło..

chudyone - 22-02-2009, 20:36

mozna jeszcze sie spotykac w garazu pod tesco na chelmie, lub pod realem na przeciwko alfy centrum, coprawda ob nie ogrzewane ale przynajmniej na glowe nic nie pada... a mysle z na zime lepiej bedzie gdzies pod dachem niz po chmurka :) moze jakies glosowanie zrobimy? moze ktos jeszcze ma jakies propozycje gdzie mozna by sie spotykac, moze jest gdzies jakies fajne miejsce w sopocie albo gdyni?
Anonymous - 22-02-2009, 20:42

chudyone napisał/a:
mozna jeszcze sie spotykac w garazu pod tesco na chelmie, lub pod realem na przeciwko alfy centrum, coprawda ob nie ogrzewane ale przynajmniej na glowe nic nie pada... a mysle z na zime lepiej bedzie gdzies pod dachem niz po chmurka :) moze jakies glosowanie zrobimy? moze ktos jeszcze ma jakies propozycje gdzie mozna by sie spotykac, moze jest gdzies jakies fajne miejsce w sopocie albo gdyni?
Z doświadczenia wiem że Tesco Chełm w piątek wieczorem odpada, za duży ruch ..
Anonymous - 22-02-2009, 23:15

chudyone napisał/a:
mozna jeszcze sie spotykac w garazu pod tesco na chelmie

jestem za bo mam blisko:D

MKarpiu - 23-02-2009, 01:37

Byly kiedys spoty w Gdyni? Ciagle Gdansk albo sopot :D czas na Gdynie :D
Skwerek, bulwar, polanka redlowska, liczne parkingi (pod dachem jak i pod chmurka) No i zawsze mozna uciec do jakiegos cieplego lokalu bo wszystko blisko :D

chudyone - 23-02-2009, 09:09

jutro wieczorem sie wybiore na miacho i poszukam jakis ciekawych miejsc spotowych ;]