Śląskie - Przyciemnianie szyb - grupowo
JCH - 02-03-2009, 18:27 Temat postu: Przyciemnianie szyb - grupowo Nawiązując do tego tematu: http://forum.mitsumaniaki...p=440565#440565
i dobrej opinii o tej firmie pomyślałem, że gdyby było kilka osób zainteresowanych przyciemnieniem szyb w swoim samochodzie można by zrobić to grupowo i uzyskać jakiś rabat. No i po krótkiej korespondencji jest oferta:
Auto Sonar napisał/a: | Przy kilku samochodach (powyżej 3) zniżka 10-15% |
Są chętni? Jeśli tak, to proszę się wpisywać a jak się uzbiera grupka to pomyślimy jak to logistycznie ogarnąć.
londolut - 02-03-2009, 21:41
Fakt, zakładałem u nich alarm i centralny - bardzo polecam. Ja osobiście nie mam zamiaru ciemnić szyb bo chciałbym całość a to nie legalne
co do grupowych zakupów. Na forum Hondy Civic, robią grupowe zakupy opon, felg, pakietów ospojlerowania itp renomowanych firm. Może warto też ruszyć ten temat.
kolysm - 05-03-2009, 11:41
Jak będziesz miał cenę to podaj może coś pokombinujemy, może dwa autka, a może wcale(to zależy od mojej drugiej połowy, podobno tej ładniejszej ) a jak będziesz pytał to jeden MSS a drugie to Logan
danino88 - 05-03-2009, 13:11
no ja bym był chetny ale to byśmy musieli się dogadać na konkretny dzien, bo mieszkam częstochowa lub wrocław. Ale jak byś mógł spytać ile bez zniżki kosztuje przyciemnienie 100% tylnich boków oraz tylniej klapy (czyli w sumie cały tył) w lancerze 5 drzwiowym
driver73 - 05-03-2009, 19:13
ja w najblizszym czasie mam zamiar przyciemnic szyby , bo poprzedni własciciel przyciemnił ale bardziej na fioletowo niz czarno i jak najpredzej musze dac zrobic to po swojemu , tylko mam dwa pytanie.pierwsze jaka cena konkretnie za oklejenie wszystkich pieciu szyb plus przedni pasek (szeroki) w delikatnym ciemnym kolorze w moim modelu mitsu, czy w ogóle ma to sens dostosowywac sie do reszty czasowo,( kazdy wie jak to wyglada jak trzeba ustwic sie na konkretny dzien i godz w kilka osób ) jechac do Rudy itd, a drugie pytanie czy jest to solidna firma?........kiedys w jednym z poprzednich moich aut po oklejeniu szyb tapicerka z przednich drzwi odchodziła od reszty po kazdym trzasnieciu drzwiami......niestety, ale jestem na tak.
JCH - 05-03-2009, 19:30
Możemy zrobić dwojako:
- albo każdy sobie zadzwoni, wyśle maila i uzyska w ten sposób cenę a potem uzgodnimy jak to ogarnąć tak, aby każdy mógł podjechać w dowolnym dla siebie terminie
- albo ja wyślę zbiorczo zapytanie i ustalę zasady. Przecież i tak wszyscy jednego dnia nie możemy podjechać. Takie oklejanie chyba trochę trwa?
Czyli na razie pytać o: MSS, Dacia Logan (sedan czy kombi?), Lancer 5d, Mitsu 3000.
Poniżej namiary na firmę gdyby ktoś chciał:
http://www.auto-sonar.com/kontakt.html
driver73 - 05-03-2009, 19:47
mysle ze niech to załatwia jeden , wtedy jest mniej " młynu", oczywiscie jesli ktos ma ochote i czas , ustali cene za kazdy z modeli i termin oklejania naszych autek , czy to bedzie w róznych terminach , czy moze beda chcieli kleic dzien po dniu tylko nasze bryczki?, i poda szczegóły tutaj czy na gg, lub na tel i po sprawie............to tylko moje skromne zdanie.
kolysm - 06-03-2009, 06:08
JCH napisał/a: | Czyli na razie pytać o: MSS, Dacia Logan (sedan czy kombi?), Lancer 5d, Mitsu 3000. | Sedan
edit: Poprawiłem cytat. Nie piszemy dużymi literami
danino88 - 09-03-2009, 11:11
mój lancerek 92 r hatchback:) czekam na cene:)cały tył (drzwi tylnie, trójkąt,klapa) i najlepiej pas przedni na słoneczko:)
pepi - 10-03-2009, 13:38
to i ja sie dopisze ale auto to
suzuki swiwt czy swift 3 szyby w sumie
pozdrawiam
JCH - 10-03-2009, 16:32
Wysłałem na razie zapytanie o ceny.
londolut - 10-03-2009, 16:41
Jak będzie coś niejasnego to mogę podjechać do kolesia bo to rzut kamieniem ode mnie
JCH - 13-03-2009, 20:53
Tomek, czy mógłbyś zajrzeć przy okazji do gościa i zapytać o ceny dla tych aut które się zgłosiły? Dzwoniłem do niego i obiecał, że wieczorem spokojnie odpisze na maila, a było to 2 dni temu ..... Echo..... Ja będę we wtorek przejazdem w Rudzie Śląskiej więc ewentualnie zajrzę do niego we wtorek.
londolut - 13-03-2009, 23:29
Postaram się jutro tam wpaść. Relacje wieczorem
londolut - 14-03-2009, 16:57
No wiec byłem i... dowiedziałem się, że kolesiowi się gdzieś zapodział ten mail
Napiszę do niego jeszcze raz. Z tego co pytałem o Space Stara i Lancerka to są to kwoty rzędu 400-450zł w zależności od wielkości i ilości szyb. Z tego co widzę, to mamy tutaj już 5 aut. W tym wypadku cena może zbliżyć się do ok. 350zł. Cena będzie liczona indywidualnie do samochodu.
Jak będę miał więcej info to się odezwę.
|
|
|