Łódzkie - Hamownia podwoziowa MAHA w Łodzi
Chooper - 04-07-2006, 00:24 Temat postu: Hamownia podwoziowa MAHA w Łodzi zapewne niektórzy już wiedz±, a inni jeszcze nie, że w Łodzi otworzyli profesjonaln± hamownię niemieckiej firm MAHA. Mozna robić pomiary na osi przedniej, tylnej i 4x4.
Obiekt znajduje się na ul. Srebrzyńskiej 6/8 u Stefanowskiego w "Nagazie"
obecnie jest promopcja, na badanie jednej osi za 99 pln.
info na www.hamownia.com
Ponadto dowiedziałem się, że przy wiekszej liczbie aut badanych jednorazowo moznaby wytargować rabat nawet do 25%.
byłby kto¶ zainteresowany ?
piwkotom - 04-07-2006, 00:29
Chetnie... ale z wiadomych przyczyn odpadam
Jednak chetnie poogladam inne auta w akcji
Anonymous - 04-07-2006, 07:25
w zastecu szło sie dogadać na 50 zł powyżej 10 aut. Były już takie akcje (Stormriders i JapaneseRiders tysz)
Chooper - 04-07-2006, 08:16
tommi napisał/a: | w zastecu szło sie dogadać na 50 zł powyżej 10 aut. Były już takie akcje (Stormriders i JapaneseRiders tysz) |
w zastecu to nie jest to.
Sz@kal - 24-07-2006, 12:06
Teraz chyba jest tak ,że każdy kto założy u nich gaz do samochodu ma schamowanie gratis. Ale pewnien nie jestem. Jak zakładali¶my gaz do rodzinnego dresowoza to niestety jeszcze czego¶ takiego nie było (robili¶my to w tamtym roku po Wielkanocy )
yaro1976 - 08-12-2006, 14:34
Sz@kal napisał/a: | Teraz chyba jest tak ,że każdy kto założy u nich gaz do samochodu ma schamowanie gratis. Ale pewnien nie jestem. Jak zakładali¶my gaz do rodzinnego dresowoza to niestety jeszcze czego¶ takiego nie było (robili¶my to w tamtym roku po Wielkanocy ) |
Dowiadywałem się ostatnio co do cen i terminów i potwierdzam że faktycznie u Stefanowskiego tak robi±, po instalacji gazu hamuj± autko zarówno na gazie jak i na Pb, coby porównanie było. I wtedy jest to w cenie instalacji.
Pzdr
yaro
piotru¶ - 22-03-2007, 22:18
Mam pro¶bę -syn mój chce założyć gaz w lanosie 1.516V /2000r.dowiadywał się u Stefanoskiego na1-Maja i krzykneli mu 2000pln. (nie mówie o sekwencji) instalka landirezo czy co¶ tak jak się spytał o hamownie ,dowiedział sie że tylko hamuj± na sekwencji w cenie .czyli musiał by dopłacić. do tego gwarancja2lata będzie ważna je¶li zrobi u nich przegl±dy gazu co 10,000km.(odpłatnie)to chyba przesada wydaje mi sie że s± jeszcze inni którzy daj± lepsze warunki i cenę, czy możecie mi polecić sprawdzone firmy ?..które inni polecaj± .znalazłem w Chocianowicach na Wędkarskiej 18.w necie .choc ze Zgierza to trochę kilosów czy ktos cos wie o tyn zakładzie?...
Anonymous - 22-03-2007, 22:25
Gdybym teraz zakladal i gaz i nie mial bym kasy na sekwecje to bym zalozyl instalke z najprostszym/najgorszym kompem+dobry parownik+blos.
Chooper - 22-03-2007, 22:41
piotru¶ napisał/a: | ..które inni polecaj± .znalazłem w Chocianowicach na Wędkarskiej 18 |
niedaleko mnie, w sumie zakład "ma ruch" czyli s± klienci, wiem też , że s± c niedzielę na giełdzie samochodowej na Puszkina w rejonie strefy motocykli i skuterów, także sa możesz ich wypytać
piotru¶ - 24-03-2007, 22:18
Wracaj±c do instalacji czy kto¶ z łódzkiego wie , gdzie u nas zajmuj± się instalacjami blosa i s± polecani , bo biorę to także pod uwagę ze względu
na cenę .
|
|
|