To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

UK & IRLANDIA - Zlot w UK - Donington Park 25/26 kwietnia - propozycje.

swinks_UK - 13-03-2009, 14:25
Temat postu: Zlot w UK - Donington Park 25/26 kwietnia - propozycje.
Panowie i Panie!
Otwieram wątek dotyczący naszego zlotu w UK. Proponuję, byśmy tutaj przegadali co chcielibyśmy zrobić i jak.

Moje sugestie:
1. Zlot raczej niezobowiązujący - ze względu na to, że większość ma ograniczone ramy czasowe, więc proponuję raczej coś na kształt dużego spotu.
2. Czas - mamy do dyspozycji sobotę i niedzielę. Myślę, że oficjalna część powinna być w sobotę w okolicy wczesnego popołudnia.
3. Miejsce - tak jak proponowałem, Donington Park:
http://www.donington-park.co.uk/ - oficjalna strona
Jest tam car park free, poza tym proponuję zaliczyć muzeum F1 (największe w EU) - wstęp ostatnio był 7 GBP (na ile mi finanse pozwolą, to może zorganizuję 50% refunda na tzw. samochód). Zabierze nam to 1 - 2 godziny. Co prawda nie można grilla odpalać, ale są tam stoliki piknikowe, więc termosy itp, jak najbardziej.
Poza tym w tym samym czasie na Donington Park mamy oficjalną imprezę:
http://www.donington-park.co.uk/events?event=235
więc może też ktoś będzie zainteresowany zerknąć, sobota jest za 12GBP (dzieci do 15 lat free)
4. Myślę, że możemy przehulać się do ok. 17:30 - 18:00 w sobote
5. Nieoficjalnie i towarzysko (sobota wieczór/późny wieczór) proponuję Premier Inn (Nottingham South) jakieś 10 mil od Donington Park, bo już 3 załogi zostają tam na nocleg.
6. Na zakończenie luźne powtórzenie spotu w niedzielę 11:30 - 15:00 na Donington Park dla ewentualnych tych co w sobotę nie dali radę.

Luźne propozycję, czekam na sugestie.

shinai - 13-03-2009, 18:45

Jak dla mnie spoko :D Muzeum fajna sprawa wyścigi też
Sie już doczekać nie moge:)

werdew - 13-03-2009, 20:29

Jestesmy ZA! a nawet przeciw :lol:
Program jest OK
Muzea są OK, byle tylko ludzie dopisali.
Podoba mi się część programowa w sobote wieczorem :wink:

swinks_UK - 16-04-2009, 00:45

Tak, tylko odświeżam, by przypomnieć wszystkim, że już niedługo, już za chwileczkę, już za momencik... :badgrin:
werdew - 16-04-2009, 07:32

Poprzedni i bieżący tydzien, po 4 dni robocze :lol: następny bedzie straaasznie długi :lol: 5 dni, no i to czekanie :lol:
pablo diablo - 22-04-2009, 13:58

panowie program zapowiada sie ciekawie ludzie do piszą na pewno.
ja jestem pełen optymizmu

wiem ze to juz troche za puzno ale mozna dodać odnośnik do tych informacji wrzucic w

temat : » Galant » [97-04]Galant EAxA/W

zęby trafić do ludzi którzy mieszkają w nagli bo nie zawsze jest to ze będzie taki zlot widoczne na forum ale to taka moja sugestia na reklamę

swinks_UK - 22-04-2009, 20:22

Teraz mogę się określić, że będę już w sobotę na parkingu ok. 12:30. Wcześniej nie dam rady, bo Celina pracuje.
Jakby co to wypatrywać czarnego sedana VR4 :wink:

I nie ma co ukrywać, że liczę na resztę. Tak samo mam nadzieję, że słonko dopisze, to można zrobić jakiś mini piknik... :D
A reszta to improwizacja.

werdew - 23-04-2009, 08:04

A widzieliscie prognoze pogody ne ten weekend :?:
Wygląda malo ciekawie :?
http://news.bbc.co.uk/wea...ge=10&region=uk

W prawym gornym wpisac nottingham. :wink: