Forum ogólne - Traska Bytom - Świnoujście
JCH - 23-06-2005, 20:21 Temat postu: Traska Bytom - Świnoujście Czeka mnie wkrótce taka traska:
Bytom - Wrocek - Zielona Góra - Gorzów Wlkp - Szczecin - Świnoujście
Jeśli ktoś ma jakieś wieści czego gdzie można się spodziewać na tej trasie (objazdy, utrudnienia, niespodzianki, fotoradary , gdzie stoją pieski , itp.) - będę wdzięczny.
Anonymous - 23-06-2005, 20:26 Temat postu: Re: Traska Bytom - Świnoujście
JCH napisał/a: | Czeka mnie wkrótce taka traska:
Jeśli ktoś ma jakieś wieści czego gdzie można się spodziewać na tej trasie (objazdy, utrudnienia, niespodzianki, fotoradary , gdzie stoją pieski , itp.) - będę wdzięczny. |
A kiedy, kiedy, kiedy dokładnie??? Bo ja w świnoujściu będę często w te wakacje. A moja małżowinka to prawie całe wakacje...
misia27 - 23-06-2005, 20:37
musisz uwazac na gorzow bo robia powazny remont jednej z glownych drog...daj znac konketnie to bede cie informowac na biezaca co dzieje sie w gorzowie i co nalezy tu omijac...bo przejechanie przez centrum nie nalezy do najlatwiejszych...
JCH - 23-06-2005, 21:10 Temat postu: Re: Traska Bytom - Świnoujście
Fido__ napisał/a: | A kiedy, kiedy, kiedy dokładnie??? |
27.06. czyli w najbliższy poniedziałek. Niestety to tylko tranzyt - w Ś. wsiadam na prom.
Anonymous - 23-06-2005, 21:17 Temat postu: Re: Traska Bytom - Świnoujście
JCH napisał/a: | Fido__ napisał/a: | A kiedy, kiedy, kiedy dokładnie??? |
27.06. czyli w najbliższy poniedziałek. Niestety to tylko tranzyt - w Ś. wsiadam na prom. |
Ups... to się miniemy o włos. Bo ja będę tam w niedzielę zawoził rodzinkę i potem wracam w nocy do wawki....
Miłego bujania Gdzie punkt docelowy?
MariuszZ - 24-06-2005, 10:31 Temat postu: Re: Traska Bytom - Świnoujście
JCH napisał/a: | Czeka mnie wkrótce taka traska:
|
Wrocław latem jest tradycyjnie rozkopany na maxa- parę nowych, istotnych utrudnień ma być wprowadzonych od poniedziałku.
Będziesz pewnie jechał od autostrady w kierunku wylotu na Lubin/Zieloną (droga 94)-
w takim wypadku najlepiej jakbyś w ogóle ominął przejazd przez centrum- z dojazdówki od autostrady trzeba odbić w Czekoladową przejeżdżając obok centrum handlowego, potem Karmelkowa, Solskiego, Grabiszyńska, Klecińska (fragment obwodnicy śródmiejskiej- tu może być ciasnawo), którą dojedziesz do Legnickiej/Lotniczej- wylotówki na Lubin.
Jeśli będziesz potrzebował dokładniejszych informacji lub pilotażu- daj znać na PW/maila.
Rafal_Szczecin - 24-06-2005, 12:39
Szczecin : na poczatku wjazdu uwazaj - fotoradar
tak to utrudnien raczej w ruchu nie ma, bo prawie od razu bedziesz skrecac na swinaujscie
pozdrowienia i szerokiej drogi
|
|
|