To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyæ pe³n± wersjê tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Plejady - Bia³ystok

igi - 27-06-2005, 08:55
Temat postu: Plejady - Bia³ystok
Witam serdecznie

W dniu 25.06.2005 roku w Bia³ymstoku odby³y siê plejady. Uda³o mi siê tam byæ z aparatem i chcia³bym Wam pokazaæ miski uczestnicz±ce (katowane niemi³osiernie :roll: :wink: ) w tej imprezie. Dostêpne by³y dwa pajeraki, L200 i outlander. Zabawa by³a przednia :D

TNT - 28-06-2005, 16:49

I pomyslec ze mnie tam nie bylo. Szkoda bo zdjecia sa super. Dobrze miski sie spisaly. A gdzie sie to odbylo??
igi - 28-06-2005, 17:12

j.sumkowski napisa³/a:
A gdzie sie to odbylo??

Plejady odby³y siê w Sowlanach jakie¶ 7 km od granic miasta, na torze motokrosowym

Pozdrawiam

Anonymous - 29-06-2005, 01:29

cos podobnego bylo organizowane tez u nas (w Janowcu) ale niestety dowiedzialem sie po fakcie, znajomi pokazywali mi zdjecia nawet, mozna bylo sie przejechac Pajero i Outlanderem... zaluje tego Pajero chociaz i Outlanderem bym sie kajtnal zobaczyc jak sie jezdzi.
igi - 29-06-2005, 08:00

borecki napisa³/a:
cos podobnego bylo organizowane tez u nas (w Janowcu)

To jest obiazdowy "cyrk" MMC. Na terenie ca³ej Polski s± organizowane tego rodzaju spotkania

borecki napisa³/a:
Outlanderem bym sie kajtnal zobaczyc jak sie jezdzi.

Outlander to bardzo fajne przestronne rodzinne kombi :D . Mo¿e na zlocie bêdze jaki¶ outlanderek to poje¼dzimy wszyscy

Pozdrawiam

Anonymous - 29-06-2005, 16:14

igi napisa³/a:

Outlander to bardzo fajne przestronne rodzinne kombi :D

Jasne. Dla ma³ych rodzin (góra 3 osobowych) :-)

igi - 29-06-2005, 17:34

Fido__ napisa³/a:
igi napisa³/a:

Outlander to bardzo fajne przestronne rodzinne kombi :D

Jasne. Dla ma³ych rodzin (góra 3 osobowych) :-)

To mo¿e dlatego ¿e moja rodzina to 2 osoby (ja i ¿ona) wiêc siê wydawa³ taki duuuuuuuuuuuuuuu¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿yyyyyyyyyyyyyyy :lol: :wink: