[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - skradziono Lancera
michalek_p - 16-05-2009, 21:10 Temat postu: skradziono Lancera Niestety ale to prawda. Dziś skradziono mego Lancerka. Na dodatek z garażu podziemnego pod moim blokiem.
Do tej pory myślałem, że Mitsubishi nie są często kradzione - ale jak widać można sie mylić.
Uważajcie na swoje samochody .....
roobku - 16-05-2009, 21:18 Temat postu: Re: skradziono Lancera
michalek_p napisał/a: | Niestety ale to prawda. Dziś skradziono mego Lancerka. Na dodatek z garażu podziemnego pod moim blokiem.
Do tej pory myślałem, że Mitsubishi nie są często kradzione - ale jak widać można sie mylić.
Uważajcie na swoje samochody ..... |
można wiedzieć jakie miałeś zabezpieczenia? kluczyków Ci nie ukradli? AC napewno miałeś ale auta i tak szkoda, kurde co za ludzie
plbarti - 16-05-2009, 21:22
podaj numery tablic i kolor , znaki szczególne -ja mimo ,że jeszcze nie odebrałem swojego a już za każdym lancerem się oglądam , może komuś uda się wypatrzeć
michalek_p - 16-05-2009, 21:39
Zabezpieczenia miałem standartowe - alarm i immobilizer.
Jedna rzecz jest ciekawa - po samochodzie zostały 2 śrubki na miejscu parkingowym. Małe - wielkości ok 1 cm , czarne - najprawdopodobniej gdzieś wyjęte z środka - nie miały brudu itd.
AC oczywiście miałem, kluczyki mam.
Wkurzony jestem na maxa !
Trik - 16-05-2009, 21:57
Czyżby przepieli kompa?
Parę miesięcy temu rąbneli autko w Wa-wie koledze z forum z kluczykami. Wygląda na to że zostało rozkminione i może być więcej trafień.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=31618
michalek_p - 16-05-2009, 22:08
Niestety ja już tego się nie dowiem W każdym bądź razie muszą mieć go rozpracowanego - nie było żadnego wybijania szyb itd.
akbi - 16-05-2009, 22:42
wspolczuje
Podaj jakies znaki szcegolne
michalek_p - 16-05-2009, 22:44
Znaków szczegołnych brak - standartowa wersja Invite czarny
krzychu - 16-05-2009, 22:49
No cóż też współczuje. Można stwierdzić 2 rzeczy. Jak chcą to się nie da upilnować / zabezpieczyć. A tam znaki szczególnie chyba nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ubezpieczenie jest kupisz sobie nowego. A zamek w drzwiach to chyba najmniejszy problem więc nie dziwne że szyby nie rozwalili.
michalek_p - 16-05-2009, 22:51
Dokladnie tak jest - już sie nie znajdzie - pozostaje tylko niesmak. Prawda jest taka (niestety) ,że to nie pewnie pierwszy i pewnie nie ostatni
lukas43 - 16-05-2009, 23:23
Masakra, a możesz napisać z jakiej jesteś dzielnicy ? Teraz muszę się poważnie zastanowić nad jakąś własną odcinką, żeby nie mieli za łatwo A śrubki pewnie pochodzą z osłony pod kierownicą, prawdopodobnie musieli dostać się do kabli od stacyjki, jak się obejdzie jakoś imo to niestety bardzo łatwo odpalić wóz łącząc ze sobą odpowiednie kabelki
michalek_p - 16-05-2009, 23:37
coż teraz pozostaje mi już tylko zimówki sprzedac(ale to nie ten temat)
tomekrvf - 17-05-2009, 00:16
michalek_p napisał/a: | Jedna rzecz jest ciekawa - po samochodzie zostały 2 śrubki na miejscu parkingowym. Małe - wielkości ok 1 cm , czarne |
Trik napisał/a: | Czyżby przepieli kompa? |
Lancer ma komputer silnika pod maską.
Pewnie dobrali się do plastików pod którymi jest zamontowany alarm.
poziomka - 17-05-2009, 08:22
michalek_p napisał/a: | Na dodatek z garażu podziemnego pod moim blokiem. |
Macie ochronę na osiedlu - może monitoring ?
btw współczuję
michalek_p - 17-05-2009, 08:29
Tak, zarówno monitoring (coprawda nie najlepszy) jak i ochrone.
|
|
|