To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - szyberdach

Anonymous - 28-05-2009, 14:51
Temat postu: szyberdach
Witam !!!
mam problem z szyberdachem bo coś mu się pomieszało z przycisami i chodzi jak chce np. gdy zamykam go to dochodzi do połowy i dalej nie idzie dopiero jak włącze otwieranie ukośne to sie domyka , przyciskając zamykanie z ukośnego otwiera się całkiem. Czy jest gdzieś sterownik do szyberdachu i czy on może byc przyczyna?

mincek - 28-05-2009, 16:06
Temat postu: Witam, może ktoś jeszcze z forumowiczów poradzi
Mój kuzyn też miał sigmę tak jak i ja i szyber też się przycinał i nic nie mógł z tym zrobić i nie naprawił, ale choć jestem tu bardzo krótko na forum zauważyłem, że jest na pewno wielu ludzi którzy się znają na tych sprawach i pomogą. Jakby coś tam kiedyś, to mam szyberdach do sigmy z elektroniką i jeszcze wiele innych części. Pozdrawiam
Anonymous - 28-05-2009, 18:22

Mam ten sam problem, z tym ze nie jak chce, tylko zawsze jak otworze szyber to najpierw przy zamykaniu przyciskiem od zamykania dojdzie do polowy pozniej musze nacisnac przycisk od uchylania, pozniej jeszcze raz od zamykania i w odpowiednim momencie go puscic zeby byl dobrze domkniety, na poczatku mnie to wkurzalo, ale juz sie przyzwyczailem:)
Anonymous - 29-05-2009, 13:49

właśnie to samo mam u siebie i podejrzewam ze odpowiedzialny moze byc jakis sterownik lub moduł tylko nie wiem gdzie on moze byc ,jesli jest i to jego wina.
BartekWu - 31-05-2009, 23:29

Ja mam idento problem. Tutaj był poruszany

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=35607