To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - Mam na niego chrapkę

marek46-ml - 04-06-2009, 23:13
Temat postu: Mam na niego chrapkę
Witam.
Moze ktos już widział tego misia? Przymierzam się do niego,tylko coś przebieg zamały,ale z fotek widac że OK. proszę o radę:) Pozdrawiam

Robson86 - 04-06-2009, 23:26

marek46-ml napisał/a:
Witam.
Moze ktos już widział tego misia? Przymierzam się do niego,tylko coś przebieg zamały,ale z fotek widac że OK. proszę o radę:) Pozdrawiam
duzo latwiej by bylo go obejrzec gdybys podal link... :wink:
Pozdroo

marek46-ml - 05-06-2009, 06:41

Sorki,to z emocji http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8556567
lucxxx - 05-06-2009, 08:00

jak dla mnie jest podejrzanie tani. No i ten przebieg ........ zastanów się czy Niemiec sprzeda dobre auto z małym przebiegiem za pół darmo??!! Ja jestem świeżo upieczonym właścicielem MSSa i naoglądałem się trochę takich "okazji" i tak sobie myślę że jakby to auto było ok to juz by sie dawno sprzedało za taką cenę, a na otomoto juz chyba ze 2 miechy go widzę.
a to co mi sie na fotkach rzuciło w oczy to że halogenów nie ma a jesli dobrze widzę to na desce rozdzielczej są do nich włączniki.

cns80 - 05-06-2009, 08:50

Walony przód. Jest w kabinie włącznik przednich przeciwmgielnych, a w zderzaku jakoś ich nie widzę. Jak patrzę na kierownicę to wydaje mi się że poduchy już tam nie ma.
halbog - 05-06-2009, 09:09

marek46-ml, proponuję szklankę wody. Zamiast. cns80, ma rację, włącznik jest, tylko lamp nie ma, u mnie kierownica jest lekko wypukła, na zdjęciu jest płaska, co potwierdza opinięcns80, nie wiem, czy radio jest schowane pod zaślepką, czy też go nie ma wcale, takie rozwiązanie widziałem kiedyś w służbowym Berlingo.
Pozdrawiam
Bogdan

jewiurz - 05-06-2009, 10:32

Poduszki w kierownicy raczej nie ma tylko wyrzeźbiona zaślepka i to z czerwonym znaczkiem mitsu...

a to co to:

:mrgreen:

a no i niby wersja Comfort a szyba przednia bez zielonego paska

cns80 - 05-06-2009, 11:13

jewiurz napisał/a:
a to co to:
Ogranicznik na pasie zerwany i klamra przeleciała do dołu :)
jewiurz napisał/a:
a no i niby wersja Comfort a szyba przednia bez zielonego paska
To daleko mu ten przód się rozleciał :)
Bartek - 05-06-2009, 11:38

Szyba często leci od wystrzału poduchy pasażera.....(której zaślepka wydaje mi się czarna, wobec granatowego kokpitu)....

Wcale nie napisał, że bezwypadkowy ;)

no i mógłby się zdecydować, czy ustawił mu 88 czy 48 000 przebiegu :roll:

jewiurz - 05-06-2009, 12:31

Bartek napisał/a:
Szyba często leci od wystrzału poduchy pasażera.....(której zaślepka wydaje mi się czarna, wobec granatowego kokpitu)....

W Space Starze szyba leci od wystrzału poduszki? Fizycznie nie ma takiej możliwości.

Kokpit jest czarny.

marek46-ml - 05-06-2009, 15:39

Serdeczne dzięki,mnie też ta cenea zastanawiała. Szukam dalej.Pozdrawiam

[ Dodano: 05-06-2009, 19:23 ]
Witam
mam jeszcze jeden na widoku. http://skinder.gratka.pl/ogl/10558162.html
Proszę o radę. Podobno mial zderzak rozbity od sarny i lewy reflektor,czyli lekkie zaprawki jak mowi gośc z komisu. Co sądzicie? Pozdrawiam

xjacobs - 05-06-2009, 22:30

marek46-ml napisał/a:
Serdeczne dzięki,mnie też ta cenea zastanawiała. Szukam dalej.Pozdrawiam

[ Dodano: 05-06-2009, 19:23 ]
Witam
mam jeszcze jeden na widoku. http://skinder.gratka.pl/ogl/10558162.html
Proszę o radę. Podobno mial zderzak rozbity od sarny i lewy reflektor,czyli lekkie zaprawki jak mowi gośc z komisu. Co sądzicie? Pozdrawiam
identyko jak mój, tylko kołpaki mam inne :)

ze zdjęc wygląda całkiem ok, tylko wnętrza cos nie widac za bardzo :(

marek46-ml - 07-06-2009, 19:02

Witam
Byłem,oglądałem...wlasnie to wnętrze dyskwalifikuje autko,otarcia ,pekniecie na osłonie tylnej klapy,lewe swiatło nowe,prawe stare,widać znaczącą różnicę.Poprostu auto firmowe malo zadbane,silnik niby chodzi,poprostu szkoda drogi. Pozdrawiam