To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - Prośba o obejrzenie colta

macieekg - 07-06-2009, 20:14
Temat postu: Prośba o obejrzenie colta
Hej, czy mógłby ktoś z okolic rzucić okiem na tego colta http://allegro.pl/item645...lt_1_6_16v.html czy w ogóle warto tam jechać. Na fotkach wygląda przyzwoicie ale wiadomo jak jest.

Z góry wielkie dzięki

kakerek - 07-06-2009, 23:17

no jak dla mnie to warty uwagi , ale osobiscie czerwone kolor mi sie nie podoba bo jest ceizki do utrzymania , jak ktos dbal o niego to bedzie ladny a jezeli jest zaniedbany ciezko bedzie cos zrobic

ogolnie samochod wyglada na caly , do polerowania na pewno bedzie bo widac ze klapa z tylu przyblakla i te lusterka

z cena pewnie mozna sie dogadac :)

[ Dodano: 07-06-2009, 23:19 ]
jezeli nie spieszy ci sie z kupnem auta to ja bym jeszcze poszukal , ja szukalem szukalem az kupilem galanta w dobrym stanie za smieszne pieniadze i to na miejscu w elblagu :)

macieekg - 08-06-2009, 00:02

Dzięki za odp. Szukam jakiegoś nie wyjeżdżonego chcę żeby oprócz dobrej mechaniki też ładnie wyglądał i miał niezajechany środek. Mi kolor czerwony się chyba najbardziej podoba :-P Z utrzymaniem chyba nie ma problemu bo lubię utrzymywać samochody w czystości. Z kupnem zaś mi się nie spieszy tym bardziej, że zbliża się SESJA :lol: i czas się trochę kurczy.

Pozdrawiam

kakerek - 08-06-2009, 09:54

kolor to kwestia gustu :) ja mam srebrnego i jak go kupywalem to byl troche zanidbany ale polerka papierek wodny 3000 woskowanie itp pomoglo i samochod od razu warty duzo wiecej :)

jak masz teraz sesje to poczekaj jeszcze poszukaj na pewno cos sie trafi :)

ja na poczatku jak kupywalem pierwszy samochod golf III to kupilem za szybko i za mozna powiedziec duze pieniadze a po tygodniu byly ladniejsze i tansze w ogloszeniach :D

Pozdro

miro87 - 08-06-2009, 10:32

warty uwagi i obejrzenia, choć drogi kawałek będziesz miał do przejechania :)
powodzenia w trafnym wyborze Miśka!

macieekg - 08-06-2009, 19:41

kakerek napisał/a:
ja na poczatku jak kupywalem pierwszy samochod golf III to kupilem za szybko i za mozna powiedziec duze pieniadze a po tygodniu byly ladniejsze i tansze w ogloszeniach :D

Pozdro

To ja też miałem już małą przygodę z kupowaniem, tzn nie ten rząd wielkości ale kupiłem motorower bo się napaliłem na niego i się okazał totalny złom. Także teraz już wiem że emocje trzeba odstawić na bok.

Z uwagi właśnie na ten duży dystans napisałem tu, aby poprosić kogoś z okolic kto mógłby organoleptycznie sprawdzić ten egzemplarz.

Dzięki za cenne rady. A tym czasem wracam do książek :?

Pozdrawiam

pamar - 22-10-2009, 12:44

Nie będę zakładał nowego tematu bo macieekg zadał to samo pytanie i prośbę jaką ja mam do Was :)
Tyle, że ja mam wielką prośbę, żeby ktoś pojechał obejrzeć na żywo toto oto to:
http://www.autogielda.pl/...,II97J7E74.html
Podstawowe pytanie: Czy faktycznie jest tak dobrze utrzymany jak na fotach?