Forum ogólne - Chat Mistumaniakow ?
Anonymous - 07-08-2006, 20:27 Temat postu: Chat Mistumaniakow ? Chciałabym sie zapytać czy chcecie korzystać z czata ?
Ja lubie i forum i chat.....
Mozna na Polczacie zrobić pokoik dla Mitsumaniakow....
Co Wy na to?
Jeżli bedziecie chcieli to mozna tak zrobic. Jest tez specjalny program, zeby czatowac bez wchodzenia przez strone jak w wiekszosci chatów
Podam Wam przykładowy link do pokoju na polczacie. Nazywa sie on km2
http://www.polchat.pl/chat/?_room=km2
Oczywiście obowiązywały by nicki takie same jak na forum
Pozdrawiam
M.
Anonymous - 07-08-2006, 20:57
tu same emeryty nikt sie na kompach nie zna
gulgulq - 07-08-2006, 20:59
..jest coś takiego jak czat dodny do forum..ale chyba nikt tam niezagląda...
Anonymous - 07-08-2006, 21:00
gumas nie przesadzaj do emerytury niektórym jeszcze sporo zostało
Anonymous - 07-08-2006, 21:07
Ten pokoj km2 to tylko przyklad pokoju jaki mozna zrobic
A link na czat wrzuciło by sie na forum w przyklejone i po klopocie
Anonymous - 07-08-2006, 21:08
chyba jestem za
arekp - 07-08-2006, 22:47
A ja uwazam, ze to nie ma sensu. Kiedys byl mitsumaniakowy czat i umarl smiercia naturalna.
Hubeeert - 07-08-2006, 22:49
Bo powstał Klub i forum. A na forum jest dział Off Topic gdzie mozna poszaleć. czat tez jest. Shout Box też.
josie - 07-08-2006, 23:24
Był kanał IRC stworzony już jak forum istniało, na początku cieszył się dużą popularnością, potem umarł. Wcześniej też coś podobno było i zmarło
arekp - 08-08-2006, 00:04
josie napisał/a: | Był kanał IRC stworzony |
Wiekszosc popularnych czatow to nic innego jak interfejs www laczacy sie z serwerami IRC Kiedys mowilo sie na to 'IRC przez www' ale Onet i Polczat ladnie skomercjalizowali to okreslenie na 'czat'.
Anonymous - 08-08-2006, 00:15
ja probowalem, robilem nawet specjalna wersje mirca do sciagniecia niestety nie wypalilo i raczej nie wypali... a szkoda bo wszyscy chyba milo wspominaja poczatki klubu i nocne sesje na czacie
JCH - 08-08-2006, 10:39
Cytat: | ja probowalem, robilem nawet specjalna wersje mirca do sciagniecia niestety nie wypalilo i raczej nie wypali... a szkoda bo wszyscy chyba milo wspominaja poczatki klubu i nocne sesje na czacie |
Może wrócimy do pomysłu zamiast nabijania offtopica ....
Anonymous - 08-08-2006, 11:43
JCH napisał/a: | Cytat: | ja probowalem, robilem nawet specjalna wersje mirca do sciagniecia niestety nie wypalilo i raczej nie wypali... a szkoda bo wszyscy chyba milo wspominaja poczatki klubu i nocne sesje na czacie |
Może wrócimy do pomysłu zamiast nabijania offtopica .... |
ja chetnie sprobuje, moge przygotowac mIRCa i zobaczymy co z tego wyjdzie
Jackie - 08-08-2006, 12:30
Kochani,
Jaki ma to sens, skoro mamy profesjonalny czat na szybkim serwerze w forum? Zacznijmy go używać, szczególnie, że ta opcja pozwala na podgląd okienka forum. Szkoda Waszej pracy i starań, wyważanie otwartych drzwi jest może romantyczne ale kompletnie bez sensu
pozdrawiam
Hubeeert - 08-08-2006, 12:34
Jackie sens to ma bo chca tego użytkownicy forum. Jak chcą to niech mają
Uważam że to pomysł który sprawdzi się "w praniu" . Jak wypali to super jak nie no cóż... Jest jeszcze forum, czat na forum i Shout Box
|
|
|