To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik pijaka ;-)

Jackie - 03-07-2005, 12:45

Rafal_Szczecin napisał/a:
Jackie napisał/a:
........znaczy 1 kolejka jest Twoja, 2 moja.....

a 3 moja :twisted: :P ???

Wina, kobiety, modlitwy i kolejki nie odmawiam - 3 jest Twoja.
Pozdrawiam
EDIT: a Tobie sprzedadzą trunki wyskokowe, czy ja będę musiał zamiatać? :wink:

Rafal_Szczecin - 03-07-2005, 12:53

ojciec mowi ze kupuje skrzyne browca wiec nie bede musial kupywac :) :P

edit : no chyba ze z mlodszymi(nie mlodszymi o rok czy dwa tylko troszke wiecej :P no ale nie moja wina ze sie urodzilem w 1988 date podalem tak dla jeszcze nie wtajemniczonych, bo Ty chyba Jackie jeszcze nie wiesz/nie wiedziałes bo juz wiesZ :P ile latek sobie licze :) ) nie pijecie to wtedy to zrozumiem

Jackie - 03-07-2005, 13:11

A skąd w Tobie, młodzieńcze, taki pesymizm, że niby nie pijemy, hę?? Otóż my zawsze pijemy, a wiek osoby pijącej wraz z nami po 3 kolejce zaczyna mieć co najwyżej marginalne znaczenie, tym samym - o ile Ci staruszek pozwoli - pijemy razem, oki??
Pozdrawiam

Matejko - 03-07-2005, 13:26

tak patrze na to co piszecie i stwierdzam ze jednak rezygnuje z samozwanczej posady poszontkofego :D :D :D
[ale jakcos to plakietke chce :D ]

przywioze conieco ze soba :D

Chooper - 03-07-2005, 21:31

MOJE....MOJE....WSZYSTKO MOJE....

hehe, ostatnio odwiedzam różniaste placówki w Polsce, które zajmują się "ratowaniem" tych którzy zbłądzili, a jak bym tyle wychylił to.....

Rafal_Szczecin - 04-07-2005, 11:18

Jackie zadno problemo nie widze :P :)

Matejko no niezle niezle, rozumiem ze taki zapas bedziesz bral na zlot :)
cos mi sie wydaje ze tego nie starczy i bedziesz musial zasowac po jeszcze :P

Matejko - 04-07-2005, 13:18

Jackie zadno problemo nie widze :P :)

Matejko no niezle niezle, rozumiem ze taki zapas bedziesz bral na zlot :)
cos mi sie wydaje ze tego nie starczy i bedziesz musial zasowac po jeszcze :P

eeeee no ja tak nie mysle skoro wezme to tylko dla siebie mysle ze na caly wieczor wystarczy 8) 8) 8) 8) 8)

Rafal_Szczecin - 04-07-2005, 13:43

MatejCo napisał/a:
skoro wezme to tylko dla siebie mysle ze na caly wieczor wystarczy

hehehehe malo nie spadlem z krzesla smieje sie nadal. doooobre :)

to widze ze bedzie impra na calego :)

Matejko - 04-07-2005, 14:28

MatejCo napisał/a:
skoro wezme to tylko dla siebie mysle ze na caly wieczor wystarczy

hehehehe malo nie spadlem z krzesla smieje sie nadal. doooobre :)

to widze ze bedzie impra na calego :)

mlody jestes za dwa-trzy lata dopiero zrozumiesz co to jest impreza na calego i ze innych nie ma sensu robic :D :D

obojetnie gdzie ide to zawsze jest impreza na calego, nawet jak z domu wychodze to moja siostra sie smieje ze mam 20zl a wroce zaprawiony ze hoho, a coby nie robic ot

to fajne spoilery sa w kazdym evo :D

Rafal_Szczecin - 04-07-2005, 14:49

i znow ten wiek .... :|
to na sepa pijesz ?? :P jak masz 20 zika i przychodzisz zaprawiony ? czy raczej bardziej ekonomiczna masz glowe ? (to raczej odpada widzac bagaznik :P )

wlasnie zeby nie bylo ot

to te wszystkie lancerki maja super silniczki nie uwazacie ?
a co spojlerkow moze sa fajne ale do naszego misia by nie pasowaly

Rafal_Szczecin - 04-07-2005, 20:29

Matejko napisał/a:

Matejko a Ty co monopolca ojumałeś ??? 8)

Matejko - 09-07-2005, 01:07

cudofnie cudofnie temat o mnie i dla mnie pikny jest, jak flaszka w moim podpisie ktorej pewnie nie widac, zaraz zrobie ze bedzie widac, a dzisiaj bylo dobrze, takie 'nic' i piwkiem teraz sie dobijam :D cacy :]
Efa! - 09-07-2005, 02:41

Hmmm... ja po tacie marynarzu mam strasznie mocną głowę. To się nazywa baaardzo nieekonomiczną kobietką - nieostrzeżeni czasem się mogą wystraszyć...
Matejko - 09-07-2005, 08:40

to dobrze bo masz pewnosc ze nie bedzie cie chcial nikt upic i wykorzystac :mrgreen: tylko pierwszy padnie jakis cfaniak 8) :lol:
Rafal_Szczecin - 09-07-2005, 10:43

heeh Matejko wlasnie mi sie przypomniala nie dawna historia, z imprezy, byla sobie domowka i gosciu wypil najpierw piwko, potem dwie 100 i patrze biegnie do pokuju, lyka smietniczek i zaczyna spawac, to wymiekklem ten to jest dopiero ekonomiczny, a najlepsze jest to ze gdy juz wszyscy mieli dosc zostalo nas 3 na polu bitwy lekko juz chwiejacy sie rafal, krzysiu ktory tez sie mniej wiecej dobrze trzymal i .... agnieszka :|
ktora organizowala domowke, a kazdy wypil po tyle samo bo polewali i kazdy lupal 100 wiec kazdy tyle samo, ale dziewczyna nas rozwalila, wszyscy juz prawie leza a ona : to co pijemy dalej ??

normlanie LOL to jest NIE ekonomiczna dziewczyna, ale za to kumpel strasznie ekonomiczny.

ps. lepiej zeby ojciec tego nie czytal :P hehe