Chcę Kupić L200 - Czy znacie tą eLżbiete?
belz1111 - 21-06-2009, 09:59 Temat postu: Czy znacie tą eLżbiete? Na początku !Witam serdecznie! wszystkich forumowiczow i MitsuManiaków.
Od dawna chodzi mi po głowie zmiana mojego wysłużonego auta na pick-upa. Skłaniam się, jak się domyślacie, w kierunku L200.
Znalazłem taką
http://auto-mar.gratka.pl/ogl/10489364.html
Poproszę o opinie, co sądzicie, jakie wrażenia, a może ktoś ją zna osobiście? Pomóżcie, trochę daleko z Kalisza żeby sobie robić wycieczkę, jeśli auto nie jest godne uwagi.
Pozdr
Gene - 24-06-2009, 13:48
Belz1111 dziwna ta elka. Najwieksze zaniepokojenie wzbudza u mnie ustawienie dzwigni zmiany biegow i skrzyni rozdzielcze. Jesli dobrze sie orientuje to powinny byc odwrotnie.
Mozna wypytac oczywiscie ale kontynentalne elki maja najpierw patrzac od strony kierowcy dzwignie
zmiany biegow potem od rozdzialu napedu.
belz1111 - 24-06-2009, 16:34
przekładka z uk.....
dzięki za odp i pomoc
romero - 24-06-2009, 18:33
Gene napisał/a: | Belz1111 dziwna ta elka. Najwieksze zaniepokojenie wzbudza u mnie ustawienie dzwigni zmiany biegow i skrzyni rozdzielcze. Jesli dobrze sie orientuje to powinny byc odwrotnie.
Mozna wypytac oczywiscie ale kontynentalne elki maja najpierw patrzac od strony kierowcy dzwignie
zmiany biegow potem od rozdzialu napedu.
[url=http://img15.imagesh...luz.jpg]Obrazek[/URL] |
Sorry Gene ale ona tak chyba ma.Albo ja patrzę nie z tej strony.
Pozdro.
Gene - 24-06-2009, 19:00
Romku, popatrz dokladnie, najpierw jest mala dzwignia potem ta wyzsza bardziej pionowo stojaca.
griszaa - 24-06-2009, 19:12
Gene ma racje coś jest tu nie tak
ogolnie autko ładnie
miczon - 24-06-2009, 20:04
Mitsubishi w wersji Warrior (III generacja) były dedykowane do krajów anglosaskich (Wyspy, Australia, Nowa Zelandia). Podobnie jest teraz z wersją Triton (IV gen.). To ciągle te same auta (dla nas L200), tylko kierownicę mają z drugiej strony
Japończycy to w cwany sposób wykombinowali. Przekładka jest bardzo prosta. Wszytko generalnie pasuje odwracając na drugą stronę. Nawet światło przeciwmgielne w poprzednim modelu można przełożyć, bo jest miejsce (wytłoczenie po prawej stronie)
|
|
|