To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Lancer CK0 - zegary z obrotkiem z 1.6 do 1.3 (z angli z colta do lancera)

yrdn - 09-08-2006, 00:02
Temat postu: zegary z obrotkiem z 1.6 do 1.3 (z angli z colta do lancera)
w koncu znalazlem upragnione zegary z obrotkiem. to nic chyba, ze z colta z Anglii (predkosc jest w kmh i mph)? a tak w ogole to tak jak w temacie. czy zegary z obrotomierzem z silnika 1.6 beda pasowaly do silnika 1.3? czy bedzie podobny temat
Cytat:
Zakres prędkościomierza pasuje, bo we wszystkich jest do 240 km/h. Obroty wskazuje prawidłowo tylko "czerwona skala" zaczyna się za późno, więc albo trzeba o tym pamiętać, albo zeskanować sobie tarczę i wydrukować naklejkę z wcześniejszą "czerwoną skalą".

no i jeszcze jedna zmiana.. bo zegary sa z colta 98 a maja powedrowac do lancera 98 :-) ponoc to to samo. mam znajomego z coltem i cala deska wyglada identycznie. licze na Was :-)

PS. zamieszcze to w COLTcie i LANCERze - to tak dla moderatora

Anonymous - 09-08-2006, 07:12

Przekladaj szafe i niczego sie nie boj, bedzie pasowac.
PS,Czy przypadkiem ten colt z anglii nie jest wystawiony na allegro i ma kolor zielony? :wink: Jezeli to nie tajemnica napisz mi za jaka cene mozna kupic taki uzywany licznik(iwadomosc napisz na PW)

Anonymous - 16-08-2006, 21:47

wymieniałem zegary w moim lancu gl na takie z colta z obrotami , wszystko git i no problem przekładasz i abla :lol:
Anonymous - 15-10-2007, 16:04

cześć .apropos przekładki ,skoro oryginał niema obrotomierza to i niema linki do niego(a może jest?)to do czego podpiąć linke żeby działała??chyba że tylko dla ozdoby. pozdro....

(nigdy tam nie zaglądałem więc skąd mam wiedzieć ? dlatego pytam :wink: )

Hugo - 15-10-2007, 16:11

dryndek napisał/a:
apropos przekładki ,skoro oryginał niema obrotomierza to i niema linki do niego(a może jest?)to do czego podpiąć linke żeby działała??
Pokaż mi tam linkę. Obrotomierz jest sterowany elektronicznie :D