To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - nowy wlasciciel carismy z anglii

Anonymous - 09-08-2006, 00:30
Temat postu: nowy wlasciciel carismy z anglii
witam,
od tygodnia jestem nowym ,mam nadzieje szczesliwym posiadaczem crismy 1.6 16v 98 rok,od razu zaznaczam ze slabo sie znam na autach w zwiazku z tym bede stalym pytajacym na tym forum, moja cari jest w w ersji angielskiej gdyz obecnie tam mieszkam.
jezeli ktos ma jakies pytania to zapraszam
pozdrawiam marcin

Anonymous - 09-08-2006, 09:55

może napisz ile Cie wykosztowała porównamy ceny z krajowymi i czy juz zdążyłes coś popsuć. :)
pozdro

Anonymous - 10-08-2006, 11:33

auto kupilem za 750 funtow od starszego pana, ktory twierdzi ze jezdzil nim tylko do pracy, ale do konca mu nie wierze bo to tylko anglik.jeszcz nie zdazylem nic zpsuc ,ale musze ustawi zbierznosc i wywazyc kola.no i te zaieszenie z tylu roche stuka. czy to normale w tym modelu?
ozdrawiam

Anonymous - 10-08-2006, 22:08

marcin z bury napisał/a:
(anglik) (zpsuc) (ustawi) (zbierznosc) (zaieszenie) (roche) (normale) (ozdrawiam)

Ojć. Witam na forum. Bardzo proszę o przyłożenie się do pisowni, bo lektura posta jest dosyc męcząca :/.

Ale do rzeczy:
Ja mam pytanie do angielskiej wersji Cari: czy kompozycja kokpitu stanowi lustrzane odbicie wersji EU?

Anonymous - 11-08-2006, 01:36

witam,
przepraszam za ta pisownie na pewno sie poprawie.:),
wersja ktora ja posiadam jezeli chodzi o kokpit jest taka sama jak kontynentalna.
ogolnie poznaje te auto z dnia na dzien i jest calkiem ok.,fajnie chodzi na wyzszych obrotach.
pozdrawiam

Juiceman - 14-08-2006, 00:27

Zdjecia zdjecia zdjecia :D
Robson86 - 25-08-2006, 22:22

...pictures!!! :mrgreen: please!
pozdr

TommiCrazy - 25-08-2006, 23:50

hej, w ktorej grupie ubezpieczeniowej jest twoja cari? jaki to koszt roczny> w jakim wieku jestes i z jakiej firmy ubezpieczeniowej skorzystales, znasz moze jakies stronki z tabelkami cen ubezpieczycieli?