Chcę Kupić Space Stara - Mitsubishi Space Star ocena auta
Anonymous - 29-06-2009, 11:13 Temat postu: Mitsubishi Space Star ocena auta Witam
Jestem zainteresowany kupnem tego auta i prosze o opinie na jego temat, mnie osobiście nie podobają się te spawy pod maską i nie wiem czy to 2 auta w 1 czy standard
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8893170
z góry dziękuje za odpowiedź pozdrawiam
halbog - 29-06-2009, 11:31
Sprawdzę u siebie pod maską, ale te spawy pod maską nie sprawiają wrażenia fabrycznych. Po za tym autko prawdopodobnie oparło się przodem o jakiś słupek, jest odpryśnięty lakier na samej krawędzi maski tuż nad znaczkiem Mitsubishi.
Pozdrawiam
Bogdan
tremba - 29-06-2009, 22:15
Te spawy to jakas masa uszczelniajaca-mam tak samo.
xjacobs - 29-06-2009, 23:50
tremba napisał/a: | Te spawy to jakas masa uszczelniajaca-mam tak samo. | ja też, ale tylko te bardziej w stronę kabiny
kolysm - 30-06-2009, 11:37
Jak chcesz zobaczyć czy buda była malowana otwórz wlew paliwa i zobacz czy na śrubki były odkręcane. Każdy blacharz daje tę klapkę do mieszalni lakierów aby dorobili mu lakier.
cns80 - 30-06-2009, 16:00
kolysm napisał/a: | Jak chcesz zobaczyć czy buda była malowana otwórz wlew paliwa i zobacz czy na śrubki były odkręcane. Każdy blacharz daje tę klapkę do mieszalni lakierów aby dorobili mu lakier. | No to na moim byś się oszukał
Anonymous - 06-07-2009, 11:14
cns80 napisał/a: | kolysm napisał/a: | Jak chcesz zobaczyć czy buda była malowana otwórz wlew paliwa i zobacz czy na śrubki były odkręcane. Każdy blacharz daje tę klapkę do mieszalni lakierów aby dorobili mu lakier. | No to na moim byś się oszukał |
Przypuszczam, że jakiś amator taniego paliwa się znalazł ??
|
|
|