Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - ogólnodostępny kanał, najazd w Gdańsku
futro68 - 03-07-2009, 18:41 Temat postu: ogólnodostępny kanał, najazd w Gdańsku Witam, wreszcie wróciłem do 3miasta! co za ulga
Ale do rzeczy, zmartwiłem się dziś mocno jak pojechałem na moją wieś i okazało się że rozebrali mi najazd na Kowalach i nie mam gdzie zmienić oleju. Mam pytanie czy jest gdzieś ogólnodostępny kanał do takowych prac?
Krzyzak - 03-07-2009, 23:01
Michal - bez przesady - odkrecasz kolo i masz dostep do sruby spustowej. Olej zlewasz do pojemnika po plynie do spryskiwaczy z wycietym bokiem (zeby zakretka byla - bedzie latwo przelac potem). Do filtra dostaniesz sie kladac na jakims styropianie od przodu auta - ja przed domem w V6 wymieniam bez problemu. Jak chcesz, to podjedz.
mcdrive - 08-10-2009, 04:43
Baaaardzo dobry kanał-w sumie najazd i lepiej masz przy olvicie na ulicy załogowej (boczna od marynarki polskiej) jest w dodatku prawie zawsze pusty i darmowy (opuszczony) mieszkam niedaleko i czesto z niego korzystam
http://maps.google.pl/map...=image&resnum=1
jedzie sie na koniec tej ulicy i widzi sie brame i straznika wtedy skreca się w prawo i jedzie jakieś paredziesiąt metrów i jest za krzaczorami co by pewnie przezyły wybuch atomowy bo tyle oleju juz sie napiły i zyją ;] ( chętnie złapał bym takiego co po wymianie wylewa go tam bo czasami jest tak mokro pod najazdem od oleju ze wejść tam nieidzie)
metzger - 29-05-2012, 19:03
Odświeżam temat, znalazłem przez przypadek na żabiance:
najazd
PS swoją drogą fajna ta nowa funkcja google
PS2 jakby ktoś wiedział gdzie jest najazd/kanał w okolicach jasienia, to zachęcam do podzielenia się ta wiedzą
Hornet - 31-05-2012, 21:36
Nie wiem czy Morena to jeszcze blisko Jasienia, ale dobry najazd jest na parkingu przy Kruczkowskiego (obok wulkanizacji). Nie wiem tylko jak z dostępnością, bo nie musiałem jeszcze korzystać , a widuje go jak jadę do domu. Najazd ma ten plus że jest zbudowany na zboczu, więc wjazd masz po płaskim.
http://goo.gl/maps/Z9ys
R-Man - 06-06-2012, 08:25
Hornet, 5zł za godzinę bodajże
uho - 17-06-2012, 20:10
R-Man napisał/a: | Hornet, 5zł za godzinę bodajże |
tak... 5 pln godzina , korzystam czasami z niego
metzger - 10-09-2012, 20:37
kolejny wolno stojący, niestety na przymorzu:
widok na wprost
widok z góry
|
|