Forum ogólne - Pierwsze Assistance :D
Hubeeert - 07-07-2005, 07:15 Temat postu: Pierwsze Assistance :D Hehe - wczoraj w warszawie był nasz kolega moderator z działu Galant i niestety ze względu na nawał pracy nie byłem w stanie się z nim spotkać (nie dlatego że nie byłem w stanie chodzić jak pomy¶l± niektórzy ). No ale nie ma tego złego co by na gorsze nie wyszło. Kochajj naprawiał w suuuuper warsztacie pompę gazu w swoim Galu. Po kawie u Bartka wyruszył w drogę iiii............... zonk Pompa przestała podawać gaz... "Mechanik" który j± naprawiał powiedział że trzeba Galowi w "palnik" dać no to dał... i zabrakło mu również benzynki...
Za Tomaszowem Mazowieckim...
Bartek zajechany robot±
Ja również
Co było robić nerwowo szukali¶my kogokolwiek na li¶cie Assistance i nic Bartek się ruszyć nie może ja zaczynam się łamać zapadła decyzja żeby mu doradzić zimn± krew i próbę znalezienia dobrej duszy co go podwiezie na stację po paliwo ale po pół godzinie dooopa no to wsiadłem w Astrolota na BP w Ożarowie zatankowałem gnojówki do zbiornika (swojego) i kupiłem bańkę 5l + 5l bezołowiowej 95 i w drogę.
Po mniej więcej godzinie byłem na miejscu.
Gal zabanglał od dotknięcia po wlaniu paliwa. Ale niestety chociaż jechał dobra chwilę na gazie to znów przestał i Tomek wracał do domu na jedynie słusznym acz dotkliwie drogim paliwie...
ASSISTANCE RULEZZ
Jackie - 07-07-2005, 10:31
This is how we do it!!!! (znaczy na razie Hubeeert, ale ja też się polecam) Powiem tak, oby tak dalej. Hubeeert, jak na mnie, to masz pierwsz± gwiazdkę - dobrze wiedzieć, że inni (bo ja to już wiem) też mog± na Ciebie liczyć! Congrats!
Pozdrawiam
Rafal_Szczecin - 07-07-2005, 11:06
<brawo> jestem z Was dumny Hubi tak 3 mac
TNT - 07-07-2005, 11:27
Wszystko wsazuje ze ma to sens, nasze asistance tylko ciagle nas malo. Ale kto wie za jakis czas bedziemy wszedzie.
kochajj - 07-07-2005, 14:43
podziękowania dla Huberta i Bartka... przekonałem się na własnej skórze ze projekt ten ma sens... autko niestety nie jezdzi na gazie... niby jest gwarancja ale zobaczymy... jeszcze raz wielkie dzięki i fajnie ze mogłem was poznać...
Hubeeert - 07-07-2005, 14:48
Nie ma sprawy - ciesze się że mogłem pomóc no i Cie poznać, szkoda że nie w Warszawie no i w takich okoliczno¶ciach ale jednak
Niech Galu¶ szybko do zdrowia wraca.
Artii - 07-07-2005, 22:38 Temat postu: Re: Pierwsze Assistance :D Skasujcie tego posta jak hubeeert odpowie
Hubeeert napisał/a: |
Ale niestety chociaż jechał dobra chwilę na gazie to znów przestał i Tomek wracał do domu na jedynie słusznym acz dotkliwie drogim paliwie... |
Czyzbys byl zwolennikiem gazu ktory sie nadaje tylko do zapalniczek ?
misia27 - 07-07-2005, 23:28
TNT napisał/a: | Wszystko wskazuje ze ma to sens | i to jak najbardziej dobrze, ze sa osoby na ktore mozna liczyc w razie jakichs klopotow
JCH - 08-07-2005, 00:32 Temat postu: Pierwsze assistance Pierwsze assistance to bylo jak misia dawala mi info na temat przejazdu przez swoj Gorzow Wlkp. Tylko zesmy sie tym nie chwalili na forumie. No bo w sumie to pestka przy tej waszej akcji.
Rulez
Bartek - 08-07-2005, 07:41
Podziekowania naleza sie przede wszystkim Hubuuusiowi, z ktorym gadalem jak zadzwonil Tomek. Nasza rozmowa po przedstawieniu problemu byla krotka:
H: mamy kogos w okolicy?
B: nie bardzo - najblizej Lodz - tez 100 km bedzie
H: to k.... ktory z nas jedzie??
B: nie widac mnie spod roboty - przez najblizsze 2 godz. nie moge sie ruszyc
H: JADE! Czesc!
Hubeeert jest nie tylko wysoki, ale tez wielki......
igi - 08-07-2005, 07:49
Bartek napisał/a: |
B: nie bardzo - najblizej Lodz - tez 100 km bedzie
Hubeeert jest nie tylko wysoki, ale tez wielki...... |
No może się ruszy po Waszej akcji. Hubi jeste¶ wielki. Po tym temacie mamy już 2 nowych użytkowników kochajj i kofi. Czekamy na resztę
Hubeeert - 08-07-2005, 09:38 Temat postu: Re: Pierwsze Assistance :D
Artii napisał/a: | Skasujcie tego posta jak hubeeert odpowie
Ale niestety chociaż jechał dobra chwilę na gazie to znów przestał i Tomek wracał do domu na jedynie słusznym acz dotkliwie drogim paliwie... |
Czyzbys byl zwolennikiem gazu ktory sie nadaje tylko do zapalniczek ? |
Gaz nie nadaje się do zapalniczek. Najlepsze zapalniczki s± marki ZIPPO i "chodz±" na naftę . Paliwo natomiast jest za drogie i dlatego rozumiem tych którzy na nim jeżdż±.
P.S.
następny post o gazie w tym temacie leci do kosza
Matejko - 08-07-2005, 09:46 Temat postu: Re: Pierwsze Assistance :D
|
tak patrze na to zdjecie i wyglada na pozowane, pewnie bylo "wez no kochajj stan przy aucie oprzyj sie o maske i zrob smutna minke, wsadz reke w kieszen tak jakbys sie nie znal " tak patrzac na mapke widze ze w obrebie najstarszego miasta w polsce nie ma nikogo, trza sie bedzie zglosic i ratowac zbladzone duszyczki
misia27 - 08-07-2005, 10:43 Temat postu: Re: Pierwsze assistance
JCH napisał/a: | Pierwsze assistance to bylo jak misia dawala mi info na temat przejazdu przez swoj Gorzow Wlkp. Tylko zesmy sie tym nie chwalili na forumie. No bo w sumie to pestka przy tej waszej akcji.
|
no wlasnie to byla pestka...
igi - 08-07-2005, 11:29
a czy pomożecie też nie misiowi w trudnych chwilach? Wybieram się do Gdańska jutro na tydzień i biorę ze sob± namiary na was wszystkich, bo zachacze napewno o Wawe, Malbork i może jeszcze kilka innych miejsc!
|
|
|