To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Pajero - Kupno Mitsubishi Pajero LONG 7 OSÓB, KLIMA, ALUFELGI 1996 r

Anonymous - 12-07-2009, 09:27
Temat postu: Kupno Mitsubishi Pajero LONG 7 OSÓB, KLIMA, ALUFELGI 1996 r
Witam serdecznie.
Mam pytanie możecie doradzić czy warto się interesować tym autem w celu zakupu.Podam link do ogłoszenia i proszę o porady. Nadmieniam ze mam Pajero I i chciałbym kupić II nowszą od mojego.

Pozdro przy okazji dla wszystkich forumowiczów.
M.S.
Pajero 2.8 96r klima

[ Dodano: 14-07-2009, 16:44 ]
Witam.
Widzę, że poza przeglądaniem tego postu, nikt nie potrafi ani słowa napisać.
Chociażby, czy warto wogóle takiego longa shoguna kupować.
Pozdro.

barciuu - 16-07-2009, 08:11

Witam.
Uważam że cena jak za przekładkę z angola dość wysoka. (chyba ze to nie przekładka )
Na zdięciach autko wygląda dość ciekawie, ale to są tylko zdięcia. Jeżeli jesteś zainteresowany to nie pozostaje ci niec innego jak tylko jechać do włocławka. Ja w poszukiwaniu swojego autka zjęździłem całą polskę i okazało się że autka które na zdięciach prezentowały sie najlepiej okazywały się kupą gó...a.
A co do longa to osobiście uważam że warto.(oczywiście jeżeli masz potrzebę wozić więcej niż jedną osobę) Ja kupiłem jakiś czas temu i nie żałuje. Często podróżuje z rodziną i po przesiadcę z plaskatego kombi do longa jeździ nam się poprostu fantastycznie choć może nieco wolniej. I ta radość z możliwości terenowych.
Pozdrawiam.
barciuu

Anonymous - 17-07-2009, 03:39

Dzięki serdeczne już nie będe jechał bo znalazłem tutaj w okolicy longa. No zobaczymy.
Trochę się bałem że to shogun i ci goście z komisu nie chcieli nawet odpisać na moje pytania. Na zdjęciach prezentuje się okazale faktycznie ale co tam dalej jest to nie wiem. Zrezygnowaliśmy z tego.
Pozdrowienia.

Anonymous - 21-07-2009, 13:36

I dobrze, szkoda przebijać oryginalny układ kierowniczy, dziewice chodzą najlepiej.