To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Fotele w outlanderze

raven_1974 - 03-08-2009, 08:53
Temat postu: Fotele w outlanderze
Witam ponownie. Outka właśnie zamówiłem (Intense+ 2.2), teraz tylko trzeba chwilkę poczekać.
Tymczasem zastanawiam się nad wymianą foteli przednich, gdyż oryginalne są dla mnie za szerokie ,płaskie, bez regulacji odcinak lędźwiowego i co gorsza fotel pasarzera nie ma regulacji wysokości.
Ktoś z Was ma doświadczenia gdzie czegoś takiego szukać/zamówić? Czy szyny z innych marek mają inne rozstawy? Znalazłem jedynie kubełkowe fotele sportowe, ale nie o to mi chodzi.

pozdrawiam
:lol:

piotrls - 25-08-2009, 14:40

Ze wzgledu na straszną tapicerke zastanawialem się nad obszyciem foteli w JAVIE. Wiem, że mogą trochę modyfikować siedzisko, ale racze nie wstawią reg. lędzwiowej.
mitsu00 - 25-08-2009, 20:37
Temat postu: Re: Fotele w outlanderze
raven_1974 napisał/a:
Witam ponownie. Outka właśnie zamówiłem (Intense+ 2.2), teraz tylko trzeba chwilkę poczekać.
Tymczasem zastanawiam się nad wymianą foteli przednich, gdyż oryginalne są dla mnie za szerokie ,płaskie, bez regulacji odcinak lędźwiowego i co gorsza fotel pasarzera nie ma regulacji wysokości.
Ktoś z Was ma doświadczenia gdzie czegoś takiego szukać/zamówić? Czy szyny z innych marek mają inne rozstawy? Znalazłem jedynie kubełkowe fotele sportowe, ale nie o to mi chodzi.

pozdrawiam
:lol:

Kolego,

Skontaktuj się może z www.carlex.pl. Podają na swojej stronie że mogą m.in zmienić kształt foteli.

Pozdrawiam

raven_1974 - 28-08-2009, 01:11
Temat postu: Re: Fotele w outlanderze
mitsu00 napisał/a:

Kolego,

Skontaktuj się może z www.carlex.pl. Podają na swojej stronie że mogą m.in zmienić kształt foteli.

Pozdrawiam

Wow ! Bardzo dziękuję

mitsu00 - 28-08-2009, 13:42

Apropo tej firmy, to w galerii pokazują 2 Outki ze zrobioną tapicerką skóra/alcantara. Wygląda pięknie :lol: