Łódzkie - Pytanie o części do rozrządu.
Anonymous - 03-08-2009, 17:36 Temat postu: Pytanie o części do rozrządu. Kupiłem części do rozrządu w "japan Car", ale chyba się naciąłem. Czy jest możliwe, żeby pasek Mitsuboshi był produkowany w Singapurze? W sklepie facet szybko pokazał mi trzy gwiazdki i schował do paczki z opisem Nipparts, dopiero w domu wszystko obejrzałem na spokojnie. Czy popmpa wody z Nipparts jest coś warta (miała być GMB)?
Chooper - 03-08-2009, 19:54
idź do sklepu w z markową sportową odzieżą i popatrz na metki. Ot marketing i oszczędności.
misza116 - 11-08-2009, 14:11
Jednak Pan Malik rządzi Dzwoń, przynajmniej będziesz wiedział za co płacisz
lukaszpl - 09-11-2009, 02:32
A ja mam z kolei inne pytanie ... przymierzam się do wymiany rozrządu w moim CA4A.
Karta dopiero będzie się wyrabiać, mam takie pytanie czy ktoś z Łodzi pomógłby mi w zakupie części w IC?
Rabat widzę dosyć fajny, więc czemu z niego nie skorzystać.
Jeżeli komuś nie zrobi to problemu, to prosiłbym o kontakt przez PM, resztę ustalimy na gg albo telefonicznie.
Który z oddziałów w Łodzi polecacie? na stronie IC widzę 3, najbardziej pasowałby mi ten na Zachodniej.
Ewentualnie czy ktoś pożyczyłby mi kartę? oczywiście klubową nie kredytową
zapewniam, że karta wróci do właściciela w umówionym miejscu i terminie
Jeszcze mam pytanie o uszczelnienie wału i wałka, czytałem że je też trzeba wymienić.
Będą mieli takie coś na stanie żeby za jednym zamachem to nabyć?, w katalogu tego nie znalazłem.
Zakupy będę robił w przyszłym tygodniu albo pod koniec tego tygodnia.
|
|
|