Carisma - FAQ - [Carisma] Jakie radio mozna podpiac pod wyswietlacz
TNT - 10-07-2005, 13:09 Temat postu: [Carisma] Jakie radio mozna podpiac pod wyswietlacz Jakie radio mozna podpiac do carismy aby wykorzystac wyswietlacz firmowy auta?? Pomijam oryginalne.
Matejko - 10-07-2005, 13:18
zadne inne
Jackie - 10-07-2005, 13:26 Temat postu: Re: Jakie radio mozna podpiac pod wyswietlacz
TNT napisał/a: | Jakie radio mozna podpiac do carismy aby wykorzystac wyswietlacz firmowy auta?? Pomijam oryginalne. |
Fido_ kiedyś coś kombinował przy radyjku i zmieniarce, ale jakie tego były skutki - nie wiem. Trzeba by go popytać...
Pozdrawiam
Matejko - 10-07-2005, 13:45 Temat postu: Re: Jakie radio mozna podpiac pod wyswietlacz
Jackie napisał/a: | TNT napisał/a: | Jakie radio mozna podpiac do carismy aby wykorzystac wyswietlacz firmowy auta?? Pomijam oryginalne. |
Fido_ kiedyś coś kombinował przy radyjku i zmieniarce, ale jakie tego były skutki - nie wiem. Trzeba by go popytać...
Pozdrawiam |
ale to byl interfejs do podlaczenia zmieniarki innej niz orginalna mitsubishi
Anonymous - 10-07-2005, 13:45
W wyniku tych kombinacji powstała przejściówka umożliwiająca podłączenie do FIRMOWEGO radia NIEFIRMOWEJ zmieniarki (sony, panasonic i coś tam jeszcze). Z radia można było w pełni sterować zmieniarką.
Był też plan zrobienia przejściówki umożliwiającej zainstalowanie innego radia i korzystanie z funkcji komputera na wyświetlaczu, ale ze względu na niewielki potencjalnie rynek odbiorców takiego urządzenia - cała sprawa się rozmyła.
Anonymous - 11-07-2005, 11:46
Swego czasu namierzyliśmy elektroników co takie cuda potrafią
robić nie mniej sprawa padła bo jak wspomniał Fido potrzeba było chętnych...
ps. z tego co pamiątam tym innym radiem co pod wyświetlacz teoretycznie można
podpiąć jest Sony reszta czegoś tam nie ma ...
mick - 18-10-2006, 20:10
witam a może znajdzie sie kilku chetnych na taki interfejs ? i moze by wrocil do tematu niefirmowego radia i komputera w cari ?
Anonymous - 22-10-2006, 10:12
mick napisał/a: | witam a może znajdzie sie kilku chetnych na taki interfejs ? i moze by wrocil do tematu niefirmowego radia i komputera w cari ? |
jakby co, to ja się piszę
mick - 23-10-2006, 08:37
no to jest już dwóch
Anonymous - 05-11-2006, 19:58
nie rozumiem o jakim wyswietlaczu w cari jest mowa??? bo jedyne wyswietlacze jakie mam w swojej cari to zegarek i licznik. i czym mozna tam sterowac??
saphire - 05-11-2006, 20:06
Widzisz, na tym co masz licznik u mnie jest jeszcze dystans A, dystans B, średnie spalanie AVG, chwilowe spalanie INST, temteratura zewnętrzna TEMP tyle że ja mam dyngsa w liczniku do przełączania i resetów a Cari po liftingu tego dyngsa nie mają bo jest on przeniesiony jako przycisk na firmowym radiu...
Anonymous - 05-11-2006, 20:13
no ja tez mam taki wcisk ale u mnie nie ma sredniego spalania tylko temp na zew.mozna to zmienic???
Hubeeert - 05-11-2006, 20:22
yetti768 napisał/a: | no ja tez mam taki wcisk ale u mnie nie ma sredniego spalania tylko temp na zew.mozna to zmienic??? |
Tu czytaj
saphire - 05-11-2006, 20:29
IMHO w twojej wersji silnikowej to raczej nie bo takie bajery to albo w GDI są albo w DID
NovyScot - 28-07-2008, 16:13
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=14491
|
|
|