Archiwum - [1.8 GDI] prosze o opinie
kdkid - 17-08-2009, 15:48 Temat postu: [1.8 GDI] prosze o opinie Witam serdecznie wszystkim MitsuManiaków!!!
Chcialbym prosic Was o opinie na temat pokazanego w linku samochodu. Sam znalazlem kilka niescisłości..min znaczki GDI troche nie w tym miejscu co trzeba.. No i czy warto kupic cos takiego.
[1.8 GDI] link do ogloszenia
Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam forumowiczow.
gigant87 - 17-08-2009, 16:37
Wg mnie prawy tylni i lewy przedni błotnik malowany. Choć pewności nie mam.
Ogólnie dość ciekawy egzemplarz. Warto go obejrzeć.
kdkid - 17-08-2009, 20:01
No nic... W takim razie jeade jutro ogladac. Wyjdzie w praniu co i jak. Pytanie mam tylko odnosnie oznaczenia GDI. ogolnie powinno byc chyba nad kierunkami i na tylnej klapie w tym roczniku prawda? Widzialem jednak kilka egzemplarzy z GDI pod kierunkami takze juz nie wiem co jest grane.
ZEROSUPER - 17-08-2009, 21:22
Na tylnej klapie jest i jest tam gdzie powinno. W tym roczniku powinno być GDI nad kierunkami... ale kto ich tam wie, teoretycznie powinno być nad, a widziałem już kilka GDI i miały pod
przemekx303 - 17-08-2009, 22:43
mój ten sam rocznik i ma nad kierunkami więc nie wiadomo jak powinno być , ogólnie wizualnie ładny , silnik czyściutki , umyty jak na osobe prywatną , spr.popychacze czy nie hałasują i zawieszenie bo okolice Krasnystawu to tragedia i chyba klime zaniedbał chyba że bardzo lubi zapachy samochodowe :badgrin:
kdkid - 18-08-2009, 07:57
Ok.. Wszystko obejrzę. Poza tym to tez mam w rodzinie GDI ten rocznik i oznaczenia tez nad kierunkami.. Zastanawiam sie czy nie był wymieniany lewy przedni błotnik i ktoś sie walną w przyklejaniu znaczków Później trzeba było równać z drugiej strony
[ Dodano: 18-08-2009, 11:42 ]
Więc tak. Gigant87 Miałeś racje. Lewy przód i prawy tył malowany. Zrobione dosyć dobrze, ale właściciel się do tego nie przyznaje. Niestety ten tył zaczyna się już od przednich drzwi pasażera. Tylne mocno szpachlowane. Lakier na aucie do poprawek. Niezliczone ilości rys (jak po papierze ściernym, ale użytym po malowaniu) . Są też rysy jak po gwoździu głównie z prawej strony auta. Lakier zdrapany do ocynku. Brak listew na bocznych drzwiach i nadkolach co wskazuje na dosyć duże ocierki. Przebieg ponad, 173tys ALE!!!!! kierownica i pedały wyglądają na ponad 250 . Silnik suchy, pracuje cicho, równo. Zawieszenie ok.
Ja rezygnuje.
Dziękuje wszystkim za pomoc i trafną ocenę!!! Teraz szukam dalej
przemekx303 - 19-08-2009, 07:02
na spokojnie ,sprawdzaj dokładnie bo 10% ofert a może i mniej jest pożądnych ,reszta to same ściemniacze.Gigant87 jak ty to zauważyłeś przez monitor?
gigant87 - 19-08-2009, 07:13
Nauczył mnie tego Matejko jak szukaliśmy auta dla mnie
W tym wypadku trochę za bardzo się te blotniki błyszczały w porównaniu z resztą.
|
|
|