To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zbiórka dla domu dziecka - Zachodnipomorskie!

Prrrecel - 24-08-2009, 22:26
Temat postu: Zbiórka dla domu dziecka - Zachodnipomorskie!
Witam wszystkich :) Na forum kremaszczecin wpadliśmy na pomysł aby zorganizować zbiórkę zabawek, art. szkolnych i ubrań dla dzieci z domów dziecka. Nie dość, że pomożemy w ten sposób dzieciom, to jeszcze poprawimy wizerunek bywalców krematorium. Jesteśmy uważani za "streetracerów", którzy powodują zagrożenie na drogach, i których powinno sie zlikwidować. Akcje planujemy nagłośnić w gazecie oraz telewizji.

Godzina i data jeszcze ulegnie zmianie, jak również na dniach zostanie wybrany dom dziecka, dla którego zorganizujemy zbiórkę.

Możemy liczyć na pomoc i zaangażowanie mitsumaniaków? Jeśli tak to pozwólcie, że dodam nasze logo na dole plakatu, który wstępnie prezentuje się tak:

Łukasz zs - 24-08-2009, 23:38

jestem za.

a kto zorganizuje busa na fanty? a moze pozyczymy ta ciezarowke co wpada czasem? :mrgreen:

Prrrecel - 24-08-2009, 23:45

Fanty sie gdzieś pomieści :D Może uda nam sie załatwić jakiegoś dostawczaka, a jak nie to wpadniesz koparą i na łyche weźmiesz wszystko :P
Hubeeert - 25-08-2009, 00:39

Prrrecel napisał/a:
Jesteśmy uważani za "streetracerów", którzy powodują zagrożenie na drogach, i których powinno sie zlikwidować.
Nie, ale odebrać Wam możliwość robienia tego na publicznej drodze, bez zabezpieczeń na wypadek tzw wszelki itd.
Akcja jak najbardziej fajna jestem za. Co do logo Klubu - nie wiem czy chciałbym, żeby Mitsumaniaki były kojarzone z bywalcami krematorium

arekp - 25-08-2009, 10:15

Hubeeert napisał/a:
Co do logo Klubu - nie wiem czy chciałbym, żeby Mitsumaniaki były kojarzone z bywalcami krematorium

Za pozno ;-) W koncu to miejsce regionalnych spotkan misiolubnych.

Prrrecel - 25-08-2009, 10:26

Ok, z loga zrezygnujemy :) Plakat zaktualizowałem. Data została przeniesiona na 28.08.09 (ten piątek), ze względu na to, że to jedyny termin, w którym towarzyszyć zbiórce mogłyby pokazy driftingu w wykonaniu G Squadu. Tak więc w piątek na godzine 18 serdecznie zapraszam wszystkich mitsumaniaków, którzy mają jakieś rzeczy do oddania, o godz. 19 powinny sie rozpocząć pokazy driftu :)
pawlos - 25-08-2009, 11:14

niestety bedę na Ogólnopolskim Zlocie Mitsumaniaków w Zywcu

pozdrawiam

Anonymous - 25-08-2009, 21:46

Hubeeert napisał/a:
Prrrecel napisał/a:
Jesteśmy uważani za "streetracerów", którzy powodują zagrożenie na drogach, i których powinno sie zlikwidować.
Nie, ale odebrać Wam możliwość robienia tego na publicznej drodze, bez zabezpieczeń na wypadek tzw wszelki itd.
Akcja jak najbardziej fajna jestem za. Co do logo Klubu - nie wiem czy chciałbym, żeby Mitsumaniaki były kojarzone z bywalcami krematorium

Dlatego jeździmy na Krematorium, a nie na np. W.Polskiego i inne proste w mieście.
Ty byś nie chciał by Mitsumaniaki były kojarzone z bywalcami Krema???... tylko tak się składa,że Mitsumaniaki to właśnie stali bywalcy i uczestnicy klubowych spotów właśnie na Krematorium. Mleczu sie najadłeś ????

P.S Akcja fajna-popieram, niestety my nie będziemy uczestniczyć ,bo w tych godzinach pracujemy. (jesli jest to akcja naszego klubu,to można przecież dać nasze logo klubowe)-tamto też jest ok-ja nie mam nic przeciwko.

Rafal_Szczecin - 26-08-2009, 21:50

HEXA napisał/a:
jesli jest to akcja naszego klubu,to można przecież dać nasze logo klubowe
nie jest to akcja naszego klubu .
TeasyM - 27-08-2009, 09:06

A bez fantów pojawić się też można?
Ja wszystkie pluszaki i podręczniki oddałam do schroniska dla matek samotnie wychowujących dzieci we Wro, jak się stamtąd wyprowadzałam ;( No chyba, że pensja przyjdzie na czas i zahaczę o sklep z artykułami szkolnymi :)

Prrrecel - 27-08-2009, 11:22

Zapraszamy wszystkich ;) Jak masz ochotę postać, pogadać, popatrzeć jak bmw klub zużywa opony to wpadaj :D
Olek - 27-08-2009, 19:25

mam takie pytanie. czy wcześniej orientowaliście się jak wygląda kwestia przyjęcia przez dom dziecka jakiś używanych rzeczy? z tego co się orientuję (Kasiek jest po pedagogice) to nie zawsze domy dziecka przyjmują używane rzeczy, ze względu na choroby, które mogą przenosić. tak więc zorientujcie się zanim zostaniecie z masą rzeczy dla dzieci. z chęcią byśmy się przyłączyli ale w terminie późniejszym, teraz wszystkie zabawki, maskotki, które zostały są w Lipianach
Creatinian1990 - 27-08-2009, 22:44

Jeżeli to będzie jutro to ja niestety nie dam rady:(
Idę ze swoją na wesele na 16:30...
Więc ewentualnie będę mógł w innym terminie podrzucić;)

Prrrecel - 28-08-2009, 01:41

Jeden z kolegów przedstawił kilka domów dziecka, które przyjmą pomoc :) A zbiórka myślę, że będzie powtórzona, więc kto nie da rady dzisiaj, ten podrzuci coś następnym razem ;)
Hubeeert - 29-08-2009, 22:52

HEXA :roll: zanim zaczniesz się wypowiadać w imieniu Klubu może się do niego zapisz :?: