Zachodniopomorskie - Zbiórka dla domu dziecka - Zachodnipomorskie!
Prrrecel - 24-08-2009, 22:26 Temat postu: Zbiórka dla domu dziecka - Zachodnipomorskie! Witam wszystkich Na forum kremaszczecin wpadliśmy na pomysł aby zorganizować zbiórkę zabawek, art. szkolnych i ubrań dla dzieci z domów dziecka. Nie dość, że pomożemy w ten sposób dzieciom, to jeszcze poprawimy wizerunek bywalców krematorium. Jesteśmy uważani za "streetracerów", którzy powodują zagrożenie na drogach, i których powinno sie zlikwidować. Akcje planujemy nagłośnić w gazecie oraz telewizji.
Godzina i data jeszcze ulegnie zmianie, jak również na dniach zostanie wybrany dom dziecka, dla którego zorganizujemy zbiórkę.
Możemy liczyć na pomoc i zaangażowanie mitsumaniaków? Jeśli tak to pozwólcie, że dodam nasze logo na dole plakatu, który wstępnie prezentuje się tak:
Łukasz zs - 24-08-2009, 23:38
jestem za.
a kto zorganizuje busa na fanty? a moze pozyczymy ta ciezarowke co wpada czasem?
Prrrecel - 24-08-2009, 23:45
Fanty sie gdzieś pomieści Może uda nam sie załatwić jakiegoś dostawczaka, a jak nie to wpadniesz koparą i na łyche weźmiesz wszystko
Hubeeert - 25-08-2009, 00:39
Prrrecel napisał/a: | Jesteśmy uważani za "streetracerów", którzy powodują zagrożenie na drogach, i których powinno sie zlikwidować. | Nie, ale odebrać Wam możliwość robienia tego na publicznej drodze, bez zabezpieczeń na wypadek tzw wszelki itd.
Akcja jak najbardziej fajna jestem za. Co do logo Klubu - nie wiem czy chciałbym, żeby Mitsumaniaki były kojarzone z bywalcami krematorium
arekp - 25-08-2009, 10:15
Hubeeert napisał/a: | Co do logo Klubu - nie wiem czy chciałbym, żeby Mitsumaniaki były kojarzone z bywalcami krematorium |
Za pozno W koncu to miejsce regionalnych spotkan misiolubnych.
Prrrecel - 25-08-2009, 10:26
Ok, z loga zrezygnujemy Plakat zaktualizowałem. Data została przeniesiona na 28.08.09 (ten piątek), ze względu na to, że to jedyny termin, w którym towarzyszyć zbiórce mogłyby pokazy driftingu w wykonaniu G Squadu. Tak więc w piątek na godzine 18 serdecznie zapraszam wszystkich mitsumaniaków, którzy mają jakieś rzeczy do oddania, o godz. 19 powinny sie rozpocząć pokazy driftu
pawlos - 25-08-2009, 11:14
niestety bedę na Ogólnopolskim Zlocie Mitsumaniaków w Zywcu
pozdrawiam
Anonymous - 25-08-2009, 21:46
Hubeeert napisał/a: | Prrrecel napisał/a: | Jesteśmy uważani za "streetracerów", którzy powodują zagrożenie na drogach, i których powinno sie zlikwidować. | Nie, ale odebrać Wam możliwość robienia tego na publicznej drodze, bez zabezpieczeń na wypadek tzw wszelki itd.
Akcja jak najbardziej fajna jestem za. Co do logo Klubu - nie wiem czy chciałbym, żeby Mitsumaniaki były kojarzone z bywalcami krematorium |
Dlatego jeździmy na Krematorium, a nie na np. W.Polskiego i inne proste w mieście.
Ty byś nie chciał by Mitsumaniaki były kojarzone z bywalcami Krema???... tylko tak się składa,że Mitsumaniaki to właśnie stali bywalcy i uczestnicy klubowych spotów właśnie na Krematorium. Mleczu sie najadłeś ????
P.S Akcja fajna-popieram, niestety my nie będziemy uczestniczyć ,bo w tych godzinach pracujemy. (jesli jest to akcja naszego klubu,to można przecież dać nasze logo klubowe)-tamto też jest ok-ja nie mam nic przeciwko.
Rafal_Szczecin - 26-08-2009, 21:50
HEXA napisał/a: | jesli jest to akcja naszego klubu,to można przecież dać nasze logo klubowe | nie jest to akcja naszego klubu .
TeasyM - 27-08-2009, 09:06
A bez fantów pojawić się też można?
Ja wszystkie pluszaki i podręczniki oddałam do schroniska dla matek samotnie wychowujących dzieci we Wro, jak się stamtąd wyprowadzałam ;( No chyba, że pensja przyjdzie na czas i zahaczę o sklep z artykułami szkolnymi
Prrrecel - 27-08-2009, 11:22
Zapraszamy wszystkich Jak masz ochotę postać, pogadać, popatrzeć jak bmw klub zużywa opony to wpadaj
Olek - 27-08-2009, 19:25
mam takie pytanie. czy wcześniej orientowaliście się jak wygląda kwestia przyjęcia przez dom dziecka jakiś używanych rzeczy? z tego co się orientuję (Kasiek jest po pedagogice) to nie zawsze domy dziecka przyjmują używane rzeczy, ze względu na choroby, które mogą przenosić. tak więc zorientujcie się zanim zostaniecie z masą rzeczy dla dzieci. z chęcią byśmy się przyłączyli ale w terminie późniejszym, teraz wszystkie zabawki, maskotki, które zostały są w Lipianach
Creatinian1990 - 27-08-2009, 22:44
Jeżeli to będzie jutro to ja niestety nie dam rady:(
Idę ze swoją na wesele na 16:30...
Więc ewentualnie będę mógł w innym terminie podrzucić;)
Prrrecel - 28-08-2009, 01:41
Jeden z kolegów przedstawił kilka domów dziecka, które przyjmą pomoc A zbiórka myślę, że będzie powtórzona, więc kto nie da rady dzisiaj, ten podrzuci coś następnym razem
Hubeeert - 29-08-2009, 22:52
HEXA zanim zaczniesz się wypowiadać w imieniu Klubu może się do niego zapisz
|
|
|