To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - To jak z tymi spotkaniami?

Spoxik - 27-08-2009, 14:28
Temat postu: To jak z tymi spotkaniami?
Jak wyżej w temacie. Kiedy o której godzinie i gdzie są spotkania? Chętnie bym przyjechał tylko nie wiem gdzie, co i jak.

Jak są organizowane spotkania to piszcie a jak już nie to można by coś zorganizować...

Pozdrawiam.

pawela - 27-08-2009, 17:03

ostatni duży spot był w kwietniu zeszłego roku.........
moderatorzy się obijąją, userzy coraz mniej udzialają

W piątek o 21 przyjeżdżaj śmiało pod stary olimp, jest stała grupa spotowiczów ;)

Spoxik - 27-08-2009, 17:16

dzieki za info!

Nie omieszkam przybyć :)

Grześku - 27-08-2009, 21:46

pawela napisał/a:
moderatorzy się obijąją, userzy coraz mniej udzialają

Zasponsoruj jakieś spotkanie to moderatorzy chętnie się zjawią. A sarkazm to sobie daruj.

pawela - 28-08-2009, 18:42

Grześku:

http://forum.mitsumaniaki...t=28496&start=0
spot o rekord - moja olana propozycja, po której stwierdziłem, że szkoda zachodu, bo -

- spotkania piątkowe - również moja, i dzięki nim zrobiła się nas stała ekipa, z którą spędza się zresztą mnóstwo czasu poza spotami, a Ty zjawiłeś się tu RAZ
http://forum.mitsumaniaki...t=28496&start=0

Grześku - 30-08-2009, 20:08

pawela napisał/a:
spotkania piątkowe - również moja, i dzięki nim zrobiła się nas stała ekipa

No i o to chodzi. Jak ktoś ma chęć to się na nich zjawia.
pawela napisał/a:
a Ty zjawiłeś się tu RAZ

To nie obowiązek tylko przyjemność. Niestety nie dysponuję taką ilością wolnego czasu jak Ty.
Stein napisał/a:
w poście Pawła nie widzę sarkazmu a jedynie trzeźwą ocenę sytuacji

A ja widzę zaczepkę jaką Paweł wysunął wobec mnie, bo od dawna nie podoba mu się moja funkcja.

btw - jakoś nikogo nie widziałem na zlocie w Żywcu - zabrakło pary?

pawela - 30-08-2009, 21:24

Grześku napisał/a:
Jak ktoś ma chęć to się na nich zjawia

jako mod powinieneś świecić przykładem
Grześku napisał/a:
Niestety nie dysponuję taką ilością wolnego czasu jak Ty.

a kto powiedział, że dysponuję, zwłaszcza teraz przy dziecku. Potrafię po prostu wiele pogodzić i jak sam stwierdziłeś mam chęć
Grześku napisał/a:
od dawna nie podoba mu się moja funkcja.

nie będę ukrywał, albo rybki albo akwarium, nie robisz nic poza okazjonalnym witaniem nowych
Grześku napisał/a:
btw - jakoś nikogo nie widziałem na zlocie w Żywcu - zabrakło pary?

przed samym ślubem nie mam ani czasu, ani kasy, ani - HA, złapałeś mnie - chęci

Grześku - 30-08-2009, 22:22

pawela napisał/a:
jako mod powinieneś świecić przykładem

Gdzie w regulaminie/zasadach forum jest napisane, że moderator zajmuje się organizacją spotkań klubowiczów? Mam dać przykład czego? - nadmiaru czasu?
Wybacz - nie rozumiem Twojego punktu widzenia.
pawela napisał/a:
nie robisz nic poza okazjonalnym witaniem nowych

Pilnuję cały czas żebyście nie pisali głupot na forum. Jeżeli wydaje Ci się że tu nie zaglądam to jesteś w grubym błędzie.

Nikt nie musi pytać mnie ani nikogo o zgodę przy organizacji spotkań, każdy może takie spotkanie zorganizować - czego jesteś przykładem. A skoro przyjeżdża na nie - jak sam napisałeś - stała ekipa, to widocznie reszta nie ma chęci, czasu, głowy, etc na takie spotkania.
Jeżeli będę miał czas lub okazję, jaką będą gadżety mitsumaniaków to pojawię się na spocie, nie ma problemu.

Spoxik - 30-08-2009, 23:30

Może to się wydać głupie że się tłumaczę z nieobecności, ale czuję się zobowiązany ze względu, że zalożyłem ten temat a się nie pojawiłem w piątek, a moje usprawiedliwienie mało ambitne aczkolwiek prawdziwe.

Otóż nie mogłem przybyć w piątek ze względu na wyjazd poza Lublin o ładnych pare kilometrów i doszedłem do wniosku, że odwiedzę ekipę przy najbliższej okazji bez żadnych przeszkód.

Pozdrawiam.

PS. nie ma sensu się kłucić między sobą z takiego powodu.

macia - 01-09-2009, 09:29

Ej, Pany, dajcie na luz :roll: Śmieszne te przepychanki. Fakt faktem spoty miśkowe były wieki temu, ale chyba nie można mówić, że to czyjaś wina???