To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Faul na Marcinie Wasilewskim

Daro - 31-08-2009, 02:30
Temat postu: Faul na Marcinie Wasilewskim
Jeżeli ktoś z Was jeszcze nie widział, to zobaczcie, co spotkało dzisiaj wieczorem Marcina podczas meczu ze Standardem Liege. Kiepska sprawa, naprawdę szkoda chłopaka, to jeden z niewielu piłkarzy naszej reprezentacji, któremu nigdy nie brakowało woli walki :?

http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif

Mam nadzieję, że szybko się ogarnie, ale wygląda to niewesoło..

helmansph - 31-08-2009, 10:30

Po prostu maskara z nogi Wasyla, ten murzynek powinien zostać zawieszony za coś takiego do końca życia bo to nie było niechcący, oby Marcin mógł chodzić a o graniu w piłkę już nie mówię.
Pexu - 31-08-2009, 10:34
Temat postu: Re: Faul na Marcinie Wasilewskim
Daro napisał/a:
...Mam nadzieję, że szybko się ogarnie, ale wygląda to niewesoło..

Boję się że to może być koniec kariery dla Wasyla... a już na pewno na międzynarodowym poziomie :| obym się mylił...

Anonymous - 31-08-2009, 10:40

masakra.........
Daro - 31-08-2009, 12:01

Jedno, co mnie denerwuje, to, że jeszcze kolo miał jakieś wąty, jak dostał czerwoną, zamiast spuścić głowę i zejść z boiska. Nie jestem w stanie tego zrozumieć :|
Marcin-Krak - 31-08-2009, 12:34

Pexu napisał/a:
Boję się że to może być koniec kariery dla Wasyla... a już na pewno na międzynarodowym poziomie :| obym się mylił...

Nie po takich złamaniach piłkarze wracali. Choćby przykład całkiem niedawny a o wiele gorszy da Silva z Arsenalu.

Najgorsze jest to, że większość piłkarzy z Belgii będzie się z tego powodu... cieszyła :evil:
Niestety Wasyl uznawany był tam za strasznego brutala :roll:

Pexu - 31-08-2009, 12:43

Marcin-Krak napisał/a:
Pexu napisał/a:

Nie po takich złamaniach piłkarze wracali. Choćby przykład całkiem niedawny a o wiele gorszy da Silva z Arsenalu.

Uważam że Wasilewskiego kontuzja jest poważniejsza, podwójne otwarte złamanie nogi... :|

Daro - 31-08-2009, 15:00

Marcin-Krak napisał/a:
Najgorsze jest to, że większość piłkarzy z Belgii będzie się z tego powodu... cieszyła :evil:
Niestety Wasyl uznawany był tam za strasznego brutala :roll:

No tak - kapitan Standardu stwierdził, że Anderlecht dostał to, na co zasłużył :shock:

krzypolo - 01-09-2009, 10:11

Słuchajcie w dzisiejszej prasie - "PS" wyczytałem że Wasyl to MITSUMANIAK !!!................. no prawie :)

"Biały Mitsubishi Lancer na krakowskich numerach był jedynym samochodem , który stał na klubowym parkingui na miejscu zarezerwowanym dla piłkarzy . "

Morfi - 01-09-2009, 19:05

http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html :(
Jogurt - 02-09-2009, 16:32

masakra, gość nie powinien tak długo wejść na boisko jak Wasyl się będzie leczył
placet - 02-09-2009, 16:42

Panowie, ja osobiście uważam że ten sport jest ciężki, więc trzeba się z tym liczyć, dostaje spore pieniądze, i pewno ma dostęp do porządnych lekarzy więc wydaje mi się że jeszcze zagra;)
Marcin-Krak - 08-05-2010, 23:35

I po niecałym roku Wasyl wrócił do gry :!: :mrgreen:
Od razu widać, ze to krakus jest i twardy chłop :twisted:

Całe szczęście, że nie spełniły się czarne scenariusze.

Marcin-Krak - 05-12-2010, 20:40

Dziś Wasyl wrócił pełną gębą i zdobył bramkę dla Anderlechtu :mrgreen:
Mam nadzieję, że niedługo powalczy z Piszczkiem o miejsce w obronie w reprezentacji :wink: