Inne modele Mitsubishi - Mitsubishi Endeavor klocki i tarcze przód
tasman - 07-09-2009, 16:26 Temat postu: Mitsubishi Endeavor klocki i tarcze przód Witam,
Zarejestrowałem się u Was na forum ponieważ potrzebuję pomocy, jestem posiadaczem autka Mistubishi Endeavor 4x4, muszę w nim na dniach wymienić klocki hamulcowe oraz tarcze z przodu ( z tyłu za niedługo też ) podjechałem dzisiaj do mechanika, powiedział mi że niestety ale części takich do tego auta nie mają, orientujecie się czy do Endeavora pasują tarcze/klocki z innego Mitsu? Chodzą pogłoski w necie że z Pajero lub Outlandera, ale w ASO mówią że to mit, że tylko i wyłącznie części przeznaczone do Endeavora ...
Miał ktoś z tym styczność ? Może podejść coś innego czy muszę zamawiać klocki/tarcze z USA ?
Bardzo bym prosił o szybką reakcję w miarę możliwości.
Pozdrawiam
tasman
loki7777 - 07-09-2009, 19:07
http://sklep.intercars.com.pl/ sa do tego autka silnik 3,8 4x4 - z tego co tam jest napisane to pasuja od pajero > II generacji (ale niech to potwierdzi ktos inny). Na stanie sa tylko klocki
Bartek - 07-09-2009, 19:11
Zadzwoń do Japaneze* - on wie co mówi (nie mówi co wie ), a temat Endeavora przerabiał, co skwitował stwierdzniem, że o części do tego wynalazku się nie martwi, bo to kundel różnych Mitsu.... (jak Legnum )
*/ 042 215 44 02, ale wybierał się na urlop, więc jak nie w tym, to w przyszłym tygodniu zadzwoń
tasman - 07-09-2009, 20:13
OK, dzięki Panowie za odpowiedzi
wbmaxsio - 31-12-2009, 08:50 Temat postu: klocki i inne znajdziesz na allegro Polecam zasady działu kupię-sprzedam.
EDIT by Jackie
|
|
|