To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Legia poplynela

Anonymous - 24-08-2006, 19:22
Temat postu: Legia poplynela
Legia wczoraj poplynela i pewnie taki sam los spotka za chwile Wisle Plock :evil: , normalne nawet mozna sie juz przyzwyczaic :mrgreen:

nazwy nie mała literą :twisted:

Krzyzak - 28-08-2006, 14:27

no wisla to rozumiem, albo odra - ale legia, hmmm.... to jakas nowa rzeka :)
Anonymous - 28-08-2006, 20:26

hehehe
teraz nawet może popłynąć w Austrii :mrgreen:

igi - 15-09-2006, 13:25

i jak sie podobały mecze naszych "eksportowych" druzyn z jednymi z najszłabszych zespołow w swoich ligach??

Żal było mi patrzec na naszych orłów.

Legia - fajny doping kibiców a druzyna słaba (ktos mi powie po co w druzynie jest Włodarczyk?? Tak oglądałem sobie kolejne mecze z jego udziałem i jakos nie potrafie sam odpowiedzieć)

Wisła - fajny .................... hmmmmmmmmmm smok wawelski?? Taka kasa wyłozona na tę drużyne a poziom nawet III ligowy (choc mieli przebłyski (strzał Sobolewskiego ) ) i prawie bramka choć prawie robi wielka różnice.

Anonymous - 15-09-2006, 14:17

1:1 to jeszcze nie tragedia :mrgreen:
Anonymous - 15-09-2006, 15:18

może i nie tragedia ale nie ma się czym szczycić bo Austria nie prezentuje żadnego poziomu a Legia w chwili obecnej.. No właśnie.. Każdy zna odpowiedź.. Aczkolwiek życzę Wisełce i Legii mimo wszystko awansu do fazy grupowej choć szanse są w chwili obecnej niewielke..
Pozdro

harpagan - 17-09-2006, 21:51

A dzis w lidze Wisla na 1:1 a Legia 5:0
O ile mam nadzieje ze Legii forma wzrasta i moze w Wiedniu powalcza to Wisle nie wroze pucharow co mimo raczej negatywnego podejscia do tego klubu wcale mnie nie cieszy bo brzydko mowiac zal tylek sciska jak mysle o naszej pilce

akbi - 18-09-2006, 17:11

Legia, Wisła - Tragedia
Reprezentacja .... Leo chyba za wiele też nie wskóra

Anonymous - 19-09-2006, 19:55

wszystko w polskiej pilce zmierza ku upadkowi : afery , zmiany trenerow , sprzedaz najlepszych zawodnikow do lig zagranicznych , brak pieniedzy , i jak tu grac w europejskich pucharach :/
Anonymous - 20-09-2006, 15:50

Meteo napisał/a:
wszystko w polskiej pilce zmierza ku upadkowi : afery , zmiany trenerow , sprzedaz najlepszych zawodnikow do lig zagranicznych , brak pieniedzy , i jak tu grac w europejskich pucharach :/

Ale powiedzmy sobie szczerze kto z nas grając dobrze w piłkę (na poziomie co najmniej europejskim) został by w kraju kaczek? Ja bynajmniej szukałbym pracy za granicą.
Nie wierzę żeby w przyszłości któryś z polskich klubów reprezentował na tyle wysoki poziom, żeby sięgnąć po prestiżowe laury. Jedynie gdzie możemy jeszcze o coś powalczyć to reprezentacja i młodzi ludzie chętni do gry, np. Jeleń.
A początek lepszego nastąpi kiedy Listkiewicz pożegna się z prezesurą....

macia - 20-09-2006, 22:37

Gratulacje dla Stali Sanok - dziś ostatnia drużyna 3 ligi pokonała mistrza Polski w meczu pucharowym. Cała prawda o naszej piłce...
akbi - 21-09-2006, 08:27

macia napisał/a:
Gratulacje dla Stali Sanok - dziś ostatnia drużyna 3 ligi pokonała mistrza Polski w meczu pucharowym. Cała prawda o naszej piłce...

ooooo k.. :mrgreen: prawie monitor oplułem, niesłyszałem o tym :mrgreen: :mrgreen:
Brawo dla Sanoka :!: :!:

ps' niemniej jednak liczę na wygraną (Cud pod Wiedniem) Legii z Austrią w UEFA

Student - 21-09-2006, 09:59

Nareszcie trzecia liga pokazała co za leszcze grają w I lidze. Cała polska piłka to wielkie bagno i nie warto sie tym przejmować, samo zachowanie Listkiewicza jak trzyma się fotela i wszyscy umoczeni razem z nim nie ruszą palcem aby coś zmienić. Tylko kasy im dawaj z "bużetu" i wyjazdy. Zaorać stadiony i zasadzić ziemniaki więcej będzie pożytku.
Anonymous - 21-09-2006, 10:51

akbi napisał/a:
macia napisał/a:

ooooo k.. :mrgreen: prawie monitor oplułem, niesłyszałem o tym :mrgreen: :mrgreen:
Brawo dla Sanoka :!: :!:

ps' niemniej jednak liczę na wygraną (Cud pod Wiedniem) Legii z Austrią w UEFA

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

monitor oplułem tosz tam 4:0 dla szwabków bedzie a po drodze Kielce i scyzory do..... z 3:0 :mrgreen:

no kopacze siegneli dna a przewodnikiem jest Włodaeio vel Mega Drewno